Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquesta setmana s’impermeabilitzaran les cobertes de l’Institut Escola Baldomer Solà i de l’Escola Llorens Artigas per evitar noves filtracions

30/11/2021 ::

També s’estan fent treballs de manteniment a l’Escola Antoni Botey on ja s’ha arreglat una gotera que afectava especialment el gimnàs del centre

La regidora d’Educació, Aïda Llauradó, anuncia que es reforçarà el servei de manteniment d’edificis escolars per resoldre amb agilitat les incidències que s’hi donen

La segona tinenta d’Alcaldia i regidora d'Educació, Aïda Llauradó, ha visitat aquest dilluns l'Institut Escola Baldomer Solà, situat al barri de Sant Roc, on s'ha reunit amb l'equip directiu del centre i també amb representants de les famílies de l’alumnat. La regidora té previst visitar tots els centres públics de primària i secundària de la ciutat per comprovar de primera mà la situació de les escoles i dels instituts i recollir les necessitats de la comunitat educativa.

Després de recórrer les instal·lacions d’aquest centre, la regidora s’ha compromès a reforçar el servei de manteniment d’edificis escolars a la ciutat amb l’objectiu que es puguin resoldre amb agilitat les incidències que s’hi donen i poder treballar per garantir la qualitat educativa.

En aquest sentit, la regidora ha explicat que el servei de manteniment ha hagut d’atendre recentment els problemes que s’han produït a les cobertes de l'Institut Escola Baldomer Solà i també a l’Escola Llorens Artigas. Per tal d’evitar noves filtracions, aquesta setmana està previst que es facin els treballs per impermeabilitzar les seves cobertes.

En el cas de l'Institut Escola Baldomer Solà la regidora ha precisat que en tractar-se d’una escola antiga, el centre té pendent altres actuacions de millora i manteniment general com l'edifici d'educació infantil, sobretot pel que fa al sostre. Llauradó ha destacat el tarannà innovador d’aquest Institut Escola pels projectes que està desenvolupant, l’atenció que presta a la diversitat i l’esforç de tota la comunitat educativa per tirar endavant un projecte que posa al centre de l’aprenentatge l’alumnat de totes les etapes educatives.

La visita d’aquest dilluns a aquest centre educatiu s’afegeix a la realitzada fa un parell de setmanes a l'Escola Antoni Botey, on ja s'han començat també a fer reparacions de manteniment. Concretament, s’ha reparat una gotera que afectava especialment el gimnàs i inhabilitava el seu correcte ús.

La regidora d’Educació Llauradó ha afirmat que li preocupa “la deixadesa que hi ha hagut darrerament en el manteniment dels centres educatius, especialment per la falta de recursos i personal”. “Un dels nostres objectius de mandat és revertir aquesta situació i donar el millor servei possible a l'alumnat de Badalona i al professorat que hi treballa", ha afegit.

Badalona, 30 de novembre de 2021

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals