Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest proper dimarts, 11 de desembre, es lliuren a l’Espai Betúlia els Premis Literaris Ciutat de Badalona 2018

07/12/2018 ::

En el decurs de la cerimònia l’acte, que comptarà amb la presència dels autors, es presentaran els llibres guanyadors

L’Espai Betúlia – Centre de la paraula i les lletres (carrer d’Enric Borràs, 43-47) acollirà aquest dimarts, 11 de desembre, a les 19 hores, l’acte de lliurament dels Premis Literaris Ciutat de Badalona 2018. Els guanyadors i guanyadores, la proclamació dels quals es va fer pública el passat mes de juliol, són Marta Carreras (narrativa), Lluís Gea (narrativa juvenil), Yolanda Esteve (poesia) i Rafael Fabregat (teatre).

XXVII Premi Ciutat de Badalona de Narrativa. XXXI Premi Països Catalans Solstici d’Estiu. Tot el que no t’he dit, de la badalonina Marta Carreras.

L’autora, nascuda l’any 1977, és llicenciada en comunicació audiovisual i ha estat cap d’esports a Badalona Comunicació durant dotze anys. Actualment es dedica a la creació i gestió de continguts digitals i audiovisuals. Aquest és el seu debut en el món literari.

Presentarà el llibre la periodista Anna Rovira

XVIII Premi Betúlia de Poesia Memorial Carme Guasch. Zero, de Yolanda Esteve Giner.

Yolanda Esteve, és llicenciada en Geografia i Història i treballa com a tècnica de cultura a l’Ajuntament de Manresa, on és responsable del festival Tocats de lletra entre altres activitats. És autora dels llibres de poemes Perifèries (2016), Premi de poesia Creu Verda de les Festes de la Serra 2016 de Montblanc i Intercity (2017), Premi de poesia Senyoriu d’Ausiàs March de Beniarjó.

El poeta Martí Noy s’encarregarà de presentar el llibre.

XX Premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil

Escrivia flors a la Júlia, de Lluís Gea Martínez.

Lluís Gea, nascut a Badalona l’any 1977, és diplomat en turisme, que ha estat la seva activitat professional fins al moment. Aquest és el seu primer llibre.

La presentació de l’obra la farà Ricard Vila, llicenciat en Història i postgrau en Direcció de cuina.

XI Premi de Teatre Breu Inicia’t

Cendres al llac, de Rafael Fabregat Rodríguez

Rafael Fabregat va néixer a Tortosa l’any 1963. És professor de violí al Conservatori de Música de Vila-seca (Tarragona) des de l'any 1991. L’any 2016 va resultar guanyador del Premi de teatre del Certamen literario Isabel Agüera (Villa del Río, Córdoba) per l'obra Ausencias, estrenada al teatre Olímpia de Villa del Río el desembre de 2017. L’any passat va guanyar també el premi Agustín González per a autors novells de Madrid amb l’obra Jardín oscuro.

La presentació de l’obra anirà a càrrec del crític literari i poeta Xavier Jové.

La cerimònia serà conduïda per la periodista de Badalona Comunicació Bàrbara Sedó.

Els Premis Literaris Ciutat de Badalona han estat organitzats per l’Ajuntament de Badalona, mitjançant l’Àmbit de Serveis a les Persones i Seguretat, en col·laboració amb la llibreria El Full, l’entitat Festa Nacional dels Països Catalans i l’associació Amics del Teatre Zorrilla.

Recordem que l’entrada és lliure.

Badalona, 7 de desembre de 2018

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals