Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest diumenge, 27 d’octubre, al parc del Torrent de la Font i del turó de l’Enric de Badalona se celebra la 5a Festa del parc

23/10/2019 ::        

Al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús també s’hi farà el taller La biodiversitat del parc del programa “Compartim un Futur” de l’AMB

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

Aquest proper diumenge, 27 d’octubre, de les 11.30 a les 13.30 hores, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, se celebrarà la 5a Festa del parc, un matí on la ‘Jugatecambiental’ s’omple d’activitats per al públic familiar. Al llarg del matí s’hi realitzaran les següents activitats:

• El món secret de les papallones.

• Catifes de colors.

• Taller interactiu meteorològic i mediambiental i dibuixos ecològics.

• Taller de menjadores per a ocells

• Taller de mandales de llana amb els colors de la tardor.

Photocall de la tardor.

• Taller de decoració de pedres que serviran per jugar al tres en ratlla.

• Taller de boles antiestrès

• Taller Hotel d’insectes.

• Taller de xapes i difusió de la Masia.

• Taller de sembra i plantada de fruita i verdura de temporada.

• Taller de xapes i difusió dels ocells i flora del Turó.

• Grup de percussió.

A més, al mateix espai de joc i descoberta de la ‘Jugatecambiental’, hi haurà moltes activitats on, els més petits, hi podran fer diverses d’activitats lúdiques i creatives.

La ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha el mòdul.

Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

Pel que fa al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, el mateix dia 27, i a la mateixa hora, d’11.30 a 13.30, i dins de les activitats de la ‘Jugatecambiental’, es farà el taller La biodiversitat del parc, una activitat del programa “Compartim un Futur” de l’Àrea Metropolitana de Barcelona per descobrir i observar la vegetació singular del parc, les espècies de flora i fauna que viuen al jardí de papallones i l’hotel d’insectes.

A més, també hi haurà nombroses activitats a l’espai d’art i joc on, el públic familiar i, especialment els més petits, hi trobaran espais on pintar, construir i jugar en contacte amb la natura.

La ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba al jardí de la Casa Clara, l’edifici situat a la part alta del parc just sota el llac.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers estan gestionats i realitzats per l’Obrador de la Riera (parc de Can Solei i de Ca l’Arnús), Bosc de Llum (parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric) i altres entitats del territori.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@badalona.cat

Badalona, 23 d’octubre de 2019

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals