Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest diumenge, 22 de setembre, taller “Aromes vegetals poc habituals” dins de les activitats de la Jugatecambiental al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

18/09/2019 ::

La Jugatecambiental del parc de Can Solei i de Ca l’Arnús deixa l’espai de la Glorieta i, a partir d’ara, es trobarà al jardí de la Casa Clara

La Jugatecambiental del parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric presenta el taller “Aigua va!” per tal que grans i petits reflexionin sobre la importància de l'aigua en la vida quotidiana i prenguin consciència de fer-ne un bon ús

“Aromes vegetals poc habituals” és el taller familiar proposat dins de les activitats de la Jugatecambiental que tindrà lloc el diumenge 22 de setembre, de les 11.30 a les 14.00 hores, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús. Els participants en aquesta activitat podran fer saquets d’olors amb plantes aromàtiques del nostre entorn més proper i que podran fer servir per perfumar armaris i habitacions. Durant el taller s’aprendrà a conèixer les plantes aromàtiques que hi ha al parc.

Al Taller també hi haurà nombroses activitats a l’espai de joc i descoberta on, les persones assistents i, especialment els més petits, hi trobaran espais on pintar, construir i jugar en contacte amb la natura.

La Jugatecambiental del parc de Can Solei i de ca l’Arnús deixa l’espai de la glorieta i, a partir d’ara, es trobarà al jardí de la Casa Clara, l’edifici situat a la part alta del parc, just sota el llac.

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

D’altra banda, el mateix dia diumenge 22 de setembre, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, de les 11.30 h a les 13.30 hores, tindrà lloc l’activitat “Aigua va!”. Es tracta d’un taller ludicopedagògic, dirigit a un públic familiar, que vol fer reflexionar sobre la importància de l'aigua en la vida quotidiana i prendre consciència per fer-ne un bon ús.

Aquesta activitat forma part del programa “Educació per a la Sostenibilitat – Compartim un Futur” impulsat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

A més, a l’espai de joc i descoberta de la Jugatecambiental, hi haurà moltes activitats on, els més petits, hi podran fer un munt d’activitats lúdiques i creatives.

La Jugatecambiental del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha el mòdul de la Jugatecambiental.

El projecte de la Jugatecambiental està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers són gestionats i realitzats per l’Obrador de la Riera (parc de Can Solei i de Ca l’Arnús), Bosc de Llum (parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric) i altres entitats del territori.

Per a més informació, podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89 o bé envieu un correu electrònic a mediambient@badalona.cat

Badalona, 18 de setembre de 2019

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals