Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aprovat inicialment el text del reglament del Consell de Prevenció i Seguretat Ciutadana de Badalona (CPSCB)

24/02/2021 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat provisionalment en la sessió ordinària celebrada el dimarts 23 de febrer de 2021 el text del reglament del Consell de Prevenció i Seguretat Ciutadana de Badalona (CPSCB).

El Consell és un òrgan consultiu que té com a finalitat l’assessorament i redacció de propostes i de plans d’actuació en matèria de seguretat ciutadana.

El Reglament que es proposa és producte de l’esforç de tots els grups municipals i les entitats de la ciutat. Ha de regir el funcionament del Consell de Seguretat perquè sigui una eina que permeti apropar el servei de seguretat i prevenció al teixit social de la ciutat.

El Consell ha de servir per dotar de més transparència als problemes que sorgeixin diàriament i posar sobre la taula el treball que realitzen els cossos i forces de seguretat a Badalona i, especialment, la Guàrdia Urbana.

Es pretén que el Consell Municipal de Prevenció i Seguretat Ciutadana de Badalona sigui un fòrum:

• Constructiu i pedagògic de la tasca que fa la policia de Badalona i la resta de cossos policials.

• Que apropi el treball de la Guàrdia Urbana a les entitats socials de la ciutat i que aquestes, a la vegada, puguin transmetre les seves inquietuds als responsables policials.

• Que la ciutadania vegi i percebi el servei de prevenció i seguretat que ofereixen totes les policies com a pròxims i no aliens al seu dia a dia.

• Que es pugui generar un debat ric en continguts sobre les necessitats de Badalona.

• Que es pugui fer valdre en valor la història i la labor del cos i de tots els agents de la Guàrdia Urbana de Badalona.

El dictamen ha estat aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals.

Badalona, 24 de febrer de 2021

twitter @AjBadalona

🏦⛪️🏭 Exposició de les maquetes del projecte “Menuda #Badalona!”

🗓️Del 4 al 8 d'octubre a la planta baixa de la Casa de la Vila

Més ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/exposicio-de-les-maquetes-del-projecte-menuda-badalona/

✅🦠💉 Comença la campanya de vacunació escolar a #Badalona

Aquest és el segon curs que s’inclou la vacunació contra el virus del papil·loma humà (VPH) també als nens

L’Ajuntament de #Badalona organitza activitats complementàries a l’exposició “50 anys. CAMÍ. Escultures” que acull la Sala Josep Uclés per celebrar el cinquantenari de l’obra de Josep María Camí

ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/lajuntament-de-badalona-organitza-activitats-complementaries-a-lexposicio-50-anys-cami-escultures-que-acull-la-sala-josep-ucles-per-celebrar-el-cinquantenari-de-l/

⚓️ Nova sessió del cicle clàssics de la narrativa 'El viatge a la literatura', a l'Espai Betúlia! Aquesta tarda, a les 19 h, 'El cor de les tenebres' (1899), de Joseph Conrad, amb @MontseVancells

👉 Més info a l'Agenda Cultural: https://agendacultural.badalona.cat/esdeveniment/el-cor-de-les-tenebres-de-joseph-conrad-per-montse-vancells-el-viatge-a-la-literatura

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals