Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aprovació provisional del Pla especial d’ordenació de volums del conjunt del Moll de Ponent – Polígon A del Port de Badalona

02/05/2019 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona va aprovar provisionalment en la sessió ordinària celebrada el dimarts 30 d’abril el Pla especial d’ordenació de volums del conjunt del Moll de Ponent – Polígon A del Port de Badalona. L’objecte del Pla especial és la formulació d’uns paràmetres urbanístics capaços de regular el volum edificable de les illes 11-12-13-14 del moll de Ponent. Es tracta d’una iniciativa de Club Residencial Metropolitan House, SL i FcyC, SLU que formulen aquest Pla especial d’ordenació de volums, per iniciativa privada.

La proposta millora la volumetria de les parcel·les i també significa una millora tipològica d’habitatges amb ventilació natural i/o creuada, un bon assolellament i bona orientació per a totes les tipologies.

El dictamen es va aprovar amb els vots favorables dels grups municipals del PP, PSC, ERC, PDiU i ICV-EUiA. Els grups municipals de Guanyem Badalona en Comú i Ciutadans es van abstenir.

Badalona, 2 de maig de 2019

twitter @AjBadalona