Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aprovació inicial de la denominació de diversos espais públics de la ciutat

29/03/2023 ::    

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat inicialment en la sessió ordinària del mes de març la denominació dels següents espais públics de la ciutat:

– Donar el nom "plaça de la Benvinguda" a l’espai públic existent a la confluència dels carrers Sant Hilari Sacalm, Vallvidrera i avinguda D’en Caritg al barri de Lloreda, atès el resultat en el procés participatiu que s’ha dut a terme.

– Donar el nom "plaça Rosa Bové" a la plaça de forma trapezoïdal entre el carrer del Progrés i carrer de la Indústria, al barri del Gorg.

– Donar el nom "plaça Alcalde Joan Blanch" a la zona verda de forma trapezoidal entre Torrent de la Batllòria i Rambla Sant Joan, al barri del Coll i Pujol.

– Donar el nom "plaça Maria Antònia Carbó" a zona verda de forma trapezoïdal en la confluència dels carrers Santa Bàrbara, Sant Gonçal i Maragall, al barri del Coll i Pujol.

– Donar el nom "plaça Aurora Bertrana i Salazar" a la zona verda de forma rectangular amb front al carrer Coll i Pujoll entre els carrers de Sant Gonçal i carrer Maragall, al barri del Coll i Pujol.

– Donar el nom "plaça Maria Antònia Salvà i Ripoll" a plaça de forma rectangular amb front al carrer Coll i Pujoll entre els carrers de Sant Gonçal i carrer Maragall, al barri del Coll i Pujol.

– Donar el nom "plaça de la Marina" a plaça de forma trapezoidal a la zona davant del Port, al barri de La Mora.

– Donar el nom «plaça de la Cros» i «pont de la Cros» a la plaça de forma trapezoidal a la zona continuació del passeig Marítim i el vial (pont), al barri de La Mora.

– Donar el nom "plaça Miquel Xirgu Rico" a la plaça de forma trapezoidal a la zona continuació del passeig Marítim, al barri de La Mora.

– Donar el nom "Camí del Puig Estela" al tram de vial entre el Torrent de Vallmajor i camí de les Guixeres, al barri de Les Guixeres.

– Donar el nom "plaça Joan Soler i Amigó" als jardins ubicats a Ca l’Amigó, al barri de Dalt la Vila.

El dictamen ha comptat amb el vot favorable de tots els grups municipals.

Badalona, 29 de març de 2023

twitter @AjBadalona

👮‍♀️👮 #Badalona incorpora vint-i-tres nous agents al cos de la Guàrdia Urbana

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, els ha lliurat aquest divendres les credencials a la plaça de Trafalgar del barri de Llefià en un acte obert a la ciutadana

4

L’alcalde de #Badalona, @Albiol_XG, inaugura la sala immersiva EMOTIVA al Centre Sociosanitari El Carme. L'equipament permet l’abordatge no farmacològic de la malaltia d’Alzheimer i altres demències
Més ℹ️▶️https://ajuntament.badalona.cat/noticies/lalcalde-de-badalona-inaugura-la-sala-immersiva-emotiva-al-centre-sociosanitari-el-carme/

4

🫒 En marxa les activitats del cicle de tardor de la Jugatecambiental als parcs de Can Solei i de Ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de #Badalona

ℹ️ http://ajuntament.badalona.cat/noticies/en-marxa-les-activitats-del-cicle-de-tardor-de-la-jugatecambiental-als-parcs-de-can-solei-i-de-ca-larnus-i-al-parc-del-torrent-de-la-font-i-del-turo-de-lenric-de-badalona/

4

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals