Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

4.300 infants de 28 escoles participaran en la 19a Trobada de nens i nenes dansaires de les escoles de Badalona

19/05/2023 ::

Aquesta nova edició de la Trobada, que pretén despertar la il·lusió i apropar la música i la dansa entre els escolars, tindrà lloc al Palau Municipal d’Esports els dies 24 i 25 de maig

La 19a Trobada de nens i nenes dansaires de les escoles de Badalona tindrà lloc al Palau Municipal d’Esports els pròxims dies 24 i 25 de maig amb la participació de 4.300 infants fins a 4t primària de 28 escoles de la ciutat.

La Trobada és l’activitat que tanca les diferents activitats organitzades pels Mestres de Música d'Educació Infantil i Primària entorn de la dansa popular catalana i d’arreu del món. Aquest curs les i els mestres de música de les vint-i-vuit escoles han fet diferents sessions de treball per aprendre les danses que han ensenyat a tot l’alumnat participant (des d’I3 a 4t de primària) i per organitzar la trobada d’enguany.

Els objectius que es pretenen aconseguir amb aquestes activitats i la 19a Trobada de nens i nenes dansaires de les escoles són aquests:

-Apropar la música als nens i les nenes mitjançant la dansa.

-Despertar la il·lusió i potenciar la responsabilitat dels nens i nenes per compartir una tasca col·lectiva amb altres escoles.

-Potenciar la coordinació psicomotriu dels infants i la seva relació amb l’espai.

-Promoure la interculturalitat a través del coneixement de danses d’arreu del món i tradicionals catalanes.

-Implicar diferents col·lectius en un mateix projecte: infants, mestres, especialistes de música i d’educació física, famílies, entitats i institucions.

La 19a Trobada de nens i nenes dansaires de les escoles de Badalona està organitzada per Mestres de Música d'Educació Infantil i Primària, pel Centre de Recursos Pedagògics del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i pel Servei d’Educació de l’Ajuntament de Badalona. En aquesta edició hi col·laboren Badalona Sardanista, l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona i el Club Joventut Badalona.

La 19a edició de la Trobada també comptarà durant els dos dies amb l’actuació d’alumnes de dansa contemporània i espanyola de l’Institut del Teatre, institució que també col·labora des de fa anys amb aquest esdeveniment, així com l’actuació del Grup Sardanista Maig i del grup de grallers So Nat, que interpretarà la música en directe d’algunes danses.

Escoles participants

Dimecres 24 de maig: Antoni Botey; Baldomer Solà; Bufalà, Joan Llongueras, Josep Carner, Jungfrau; Llibertat, Llorens Artigas; Margarida Xirgu; Pau Picasso; Pere de Tera; Progrés, Santíssima Trinitat i Turó d’en Caritg.

Dijous 25 de maig: Badalona Port; Baldiri Reixach; Feliu i Vegués; Gitanjali; Ítaca; Joan Coret, Josep Boada; Les Ciències; Mercè Rodoreda, Miguel Hernández, Rafael Alberti; Salesians Badalona; Salvador Espriu i Ventós Mir.

Badalona, 19 de maig de 2023

twitter @AjBadalona

👥📚 El Museu de #Badalona acull l’acte d’inauguració del nou curs escolar que reuneix la comunitat educativa.
Presentació del Pla de Formació i la Guia d’activitats educatives 2023-24 i conferència El tetraedre de l'aprenentatge amb sentit, d’Elisabet Aznar, directora del CESIRE

4

📋🍴🍹🍵🍾 L’Ajuntament de #Badalona impulsa una Guia de Restaurants i Eixos Comercials per promocionar el sector de la restauració, el comerç i la gastronomia local

📆 Fins al dimecres 11 d'octubre us podeu inscriure en el procés de selecció per ser un dels 46 nous agents de la Guàrdia Urbana de #Badalona

👮‍♀️ 18 d’aquestes places es reserven per a dones

Inscripcions ➡️ https://badalona.convoca.online/processDetail.html?id=f5bd2717-ba1c-485d-7b43-08db2914157f&type=0

L’Hospital Germans Trias estrena diumenge al Museu de #Badalona un cicle d’actes i xerrades divulgatives parlant de recerca en càncer

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals