Ajuntament de Badalona

Adopta un gos

El nostre objectiu és donar una segona oportunitat a tots els animals que estan acollits en el nostre centre. Per això necessitem la vostra col·laboració. En el centre trobareu animals que han estat abandonats o maltractats i necessiten molt trobar una família que els vulgui ajudar. També trobareu els gossos de les mal anomenades “Races potencialment perilloses”, als quals molt poca gent vol portar a casa.

Si esteu interessats a adoptar un d’aquests animals, contacteu amb nosaltres a  info@protectoramataro.org

Deixeu el vostre telèfon en el correu. Moltes gràcies.

TULA1

TULA

És una gosseta amb un caràcter fantàstic amb les persones i sabem que té una bona relació amb els nens. Això si, no tolera altres gossos. Ja comença a ser gran i necessita trobar per fi una família.

Pit bull terrier americà

Mida mitjana. Color negre.

7 anys. Femella.

GORDO

GORDO

És un gos molt jove i molt guapo. Tenia una família, però van renunciar a ell. Té molt bon caràcter amb la gent: és juganer i simpàtic. Amb una adaptació adequada podria conviure amb un altre gos, especialment si és femella. No és compatible amb gats.

American stafford terrier

Gran. Blanc-marró

Mascle. 3 anys i mig.

NENE

NENE

Va arribar molt espantat al centre, però ara és un gos molt afectuós que busca constantment el contacte i les carícies de les seves cuidadores. És un molt bon gos per a una bona família que no el torni a abandonar mai més.

Mestís

Gran. Marró clar – blanc.

1 any. Mascle.

STALLONE

STALLONE

És un bon gos que ho està passant molt malament al centre. A la gàbia està molt nerviós i inquiet. Amb els cuidadors és molt afectuós, passeja molt bé i busca molt el contacte humà i les carícies. Necessita tenir un vincle amb alguna persona, per això li cal una nova oportunitat. 

Mestís

Gran. Marró

2 anys. Mascle.

POLO

POLO

És un gos molt jove i guapíssim. És una mica tímid, però quan agafa confiança es relaciona molt bé. Ha estat uns dies acollit a casa d’una de les seves cuidadores i ens explica que s’ha portat molt bé i que és molt net. Mereix trobar una família que el cuidi i l’estimi molt.

Mestís

Mitjà. Negre-blanc.

1 any i mig. Mascle.

CHANEL

CHANEL

És una gosseta preciosa que ha arribat al centre amb molta por i amb un problema de coordinació a les potes, que està sent observat per les veterinàries. Fa molt poc que està al centre i encara l’estem coneixent.

Mestís

Gran .Tricolor.

1 any. Femella.

CALAMAR

CALAMAR

És un gos guapíssim i amb molt bon caràcter. És un gos gran i molt jove que necessita una bona família que el cuidi i se l’estimi molt. Ell dóna molt d’afecte i tornarà l’estima que se li doni.

Mestís

Gran. Tricolor.

5 anys. Mascle.

HAO

HAO

Va ser rescatat d’una mala vida en la qual patia una desatenció total. Malgrat el seu passat, és molt bon gos. Si penseu a adoptar un gos que ho necessita molt, no dubteu en preguntar pel bo del Hao: mereix tenir per fi una vida tranquil·la i feliç al costat d’una família de debò.

Pastor alemany

Gran. Tricolor.

4 anys i mig. Mascle.

KAN ARA JORDAN

JORDAN

És un bon gos que ho està passant molt malament al centre. S’ha criat i ha viscut sempre en família i el pobre no entén perquè està ara en un refugi. Es va criar amb dos gossos de mida petita i amb un nadó. És urgent trobar per a ell una família perquè viu molt estressat al centre.

American Stafford Terrier

Gran. Negre – blanc.

4 anys. Mascle.

BOSS

BOSS

Ha acabat a la protectora perquè el seu amo s’ha quedat sense casa. No fa molt que és amb nosaltres i no porta gens bé estar a un refugi: està sempre molt nerviós i quan es queda sol a la gàbia, plora i crida. És un gos bo que ho està passant molt malament. Esperem que ben aviat trobi adoptant.

American stafford terrier

Gran. Marró – blanc.

3 anys i mig. Mascle.

KIRA

KIRA

Era la gosseta de companyia d’una parella amb dos nens petits que s’han quedat sense casa i l’han hagut de portar al centre amb llàgrimes als ulls. Necessita amb urgència una nova família que probablement necessitarà ajuda d’educadors, però estem segurs que serà una companya de vida meravellosa.

American stafford terrier

Gran. Tigrat – blanc.

1 any i mig. Femella.

MAX

MAX

Va arribar molt desconfiat, i continua sent un gos reservat, però a poc a poc les seves cuidadores diuen que quan s’estableix vincle amb ell, es pot veure que és un gran gos. Busquem per al pobre Max una família sense més animals i millor sense nens petits, perquè necessita que es respectin els seus espais. 

Mestís de pitbull

Gran. Blanc.

2 anys i mig. Mascle.

CALAMAR

JESSIE

Va ser rescatada juntament amb dos cadells que quedaven d’una manada de 10. Els cadells ja tenen família, però la Jessie ho tindrà molt més difícil perquè és bona gossa, però necessita una família que vulgui treballar les seves inseguretats amb calma.

American stafford terrier

Mitjana. Blanc- marró.

2 anys i mig. Femella.

BRUNO

BRUNO

El seu amo no el podia cuidar en condicions i va haver de renunciar a ell. És un gos amb pors, mal socialitzat i desconfiat, tot i que està millorant molt en el centre. Necessita moltíssim trobar algú que el vulgui ajudar i confiar en ell. 

American Stafford Terrier

Mitjana. Negre-blanc.

6 anys i mig. Mascle.

JULIO

JULIO

Va entrar en unes condicions lamentables i en un estat de pànic extrem. Ara ja fa un temps que és amb nosaltres i tot i que encara és un gos tímid i desconfiat, han millorat molt les seves pors. Busquem pel bo del Julio una família que vulgui ajudar a agafar confiança a un gos que ho necessita molt.

Creuat de braco

Mitjana. Negre.

8 anys. Mascle.

TYLER

TYLER

És un gos preciós i boníssim. És una mica tímid, però de seguida agafa confiança i és realment molt afectuós i juganer. El pobre Tyler ha anat passant de mà en mà, per la irresponsabilitat de les persones És un gos equilibrat, i amb una adaptació adequada podria conviure amb altres gossos, especialment amb femelles. 

American pit bull terrier

Mitjà. Marró-blanc

3 anys i mig. Mascle.

PETETE

PETETE

És un gos molt jove que no va estar ben socialitzat quan era cadell i ara presenta certa inseguretat. Reclama atenció i es mostra afectuós. Pot conviure amb altres gossos, però no accepta massa bé les manipulacions, i si s’espanta podria arribar a marcar. No és un gos apte per principiants ni per famílies amb nens o avis. 

Mestís

Gran. Gris blanc.

10 mesos. Mascle.

LAICA

LAICA

És una gossa molt bona que ja té una certa edat. La pobra Laica ja va ser abandonada fa un any, després va ser adoptada fa uns mesos i, ara, torna a ser amb nosaltres per malaltia greu del seu adoptant. És una gossa molt bona, tranquil·la, afectuosa i obedient i sabem que li agraden els infants i que pot conviure amb gats, no amb gossos. La Laica és positiva en leishmània, però té la malaltia molt controlada. Sabem que per la seva edat i per la seva malaltia, molt poqueta gent preguntarà per ella, però li cal una oportunitat.

Pastor alemany

Gran, Negre-marró.

8 anys i mig. Femella.

wandi

WANDI

És una preciosa mestissa de bòxer amb el caràcter mogut i nerviós propi dels bòxers, però també té la noblesa d’aquesta raça. És una gossa molt bona, però no és apta per a conviure amb nens ni altres animals: necessita un entorn de calma. Busquem per a ella una família que tingui ganes de compartir passejos i joc tranquil. 

Mestís

Gran. Tigre.

5 anys. Femella.

SHINO

SHINO

Va arribar amb molta por i a poc a poc, ha agafat confiança i se’l veu content en el centre. Ja ha començat a sortir a passejar amb voluntaris. Sabem que el pobre Shino no ho tindrà gens fàcil per trobar una família: continua essent un gos força desconfiat, i necessitarem trobar per a ell una família que es vulgui comprometre i l’ajudi a ser un gos feliç.

Mestís American Stafford Terrier

Gran. Negre-blanc.

4 anys i mig. Mascle.

SIMBA

SIMBA

És un gos bo tot i que té un punt de timidesa i desconfiança. Adora la companyia de la gent, per això necessita una família que entengui de gossos i que li doni un temps d’adaptació per corregir aquesta desconfiança. 

Mestís

Gran. Marró-blanc.

2 anys. Mascle.

BUCLE

BUCLE

És un gos preciós que ens va arribar molt espantat, tot i que ara ja està més adaptat. A més a més conviu perfectament amb els altres gossos. És un gos realment bo que mereix tenir una nova oportunitat. Millor amb una família sense nens massa petits, perquè no li agrada que el manipulin de manera forçada o imprevista. 

Mestís

Gran. Negre.

4 anys. Mascle.

JAZZ

JAZZ

Va arribar a la protectora amb molta por i desconfiat, però actualment ja té un bon vincle amb les cuidadores. És un gos molt jove i viu amb molta ansietat el fet d’estar a una gàbia. Té un tarannà tranquil tot i que es tensa amb la presència d’algunes persones, fet que podria canviar amb el temps i bones experiències. Una bona opció seria una família que visqués en un entorn tranquil, fora de la ciutat. 

American stafford terrier

Gran. Marró – blanc.

4 anys. Mascle.

ROKI

ROKI

És un gos molt bo amb les persones, però no porta gens bé viure en un refugi: sempre està molt nerviós. Quan per fi tingui una família que li concedeixi un temps d’adaptació, serà un company de vida bo i fidel. Pot conviure amb altres gossos, especialment si són femelles.

Mestís

Gran. Tricolor.

3 anys. Mascle.

MALTO

MALTO

És un gos preciós i molt bó. Està molt estressat en el refugi i necessita calma amb un adoptant que li doni una vida tranquil·la. Es mostra molt receptiu amb les persones i tolera la presència d’altres gossos.

Pit Bull Americà

Mitjà. Marró.

4 anys. Mascle.

DOKE

DOKE

És un gos actiu amb molta energia a qui li encanta interactuar amb les persones. Li cal una família activa amb qui compartir aventures i experiències.

American Stafford Terrier

Mitjana. Tigrat – blanc.

6 anys. Mascle.

GOKU

GOKU

Està al centre des del 2018, degut a que no s’adapta al refugi i es posa tant content al veure als possibles adoptants que no controla bé la seva energia. Això fa tirar enrere a les persones. Li cal algú que tingui ganes d’ajudar a un gos que ho necessita molt, que tingui un entorn tranquil que li proporcioni pau.

Mestís

Gran. Canyella – blanc.

6 anys. Mascle.

FROS

FROS

Te un passat difícil, va ser comprat de cadell i va créixer a base de cops i ordres. La seva adopció és complicada perquè li cal algú que tingui la paciència i la capacitat per ensenyar-lo millor amb l’entorn, si cal amb el suport del centre.

Mestís dogo argentí

Gran.Blanc.

5 anys. Mascle.

FIONA

FIONA

És una gosseta amb un caràcter boníssim, molt afectuosa. Tota l’estona busca el contacte humà. És molt juganera i li encanten les pilotes. No te molt bona relació amb els altres gossos. Necessita molt d’amor i de joc . En ella trobareu una molt bona companya.

Pit Bull Terrier Americà

Gran. Tigrat.

5 anys. Femella.

CONAN

CONAN

És un gos molt bó amb les persones a qui li agrada molt jugar. Està al refugi des del 2018 i no s’adapta al refugi. Li cal una família que no tingui altres gossos. És afable, afectuós, atent, obedient i fidel.

Pit bull terrier americà

Gran. Canyella-blanc.

8 anys. Mascle.

CHOLO

CHOLO

És un encant de gos, amb molta energia molt afectuós i juganer. No volem que perdi aquesta alegria vivint tancat a una gàbia i ara ja fa temps que viu al refugi. Li cal una família amb experiència i que vulgui ajudar-lo. Ell forma part de la campanya dels que ningú vol per la seva raça.

Pit Bull Terrier Americà

Gran. Negre-blanc.

5 anys. Mascle.

TITAN

TITAN

És un bon gos que es troba molt desubicat en el refugi, li costa molt adaptar-se. Inicialment és una mica desconfiat, però quan coneix una mica és bo i agraït. No té bona relació amb altres gossos. Li cal una oportunitat.

Pit Bull Terrier Americà

Gran. Marró-clar blanc.

5 anys. Mascle.

GONDOR

GONDOR

És molt jove i té una cara molt simpàtica. És molt bo i sociable i té molta energia. Pot conviure amb altres gossos, sobretot femelles. Estaria molt bé amb una família activa que li pugui donar la vida que es mereix.

Mestís.

Gran. Marró.

3 anys. Mascle.