Ajuntament de Badalona

Adopta un gat

El nostre objectiu és donar una segona oportunitat a tots els animals que estan acollits en el nostre centre. Per això necessitem la vostra col·laboració. En el centre trobareu animals que han estat abandonats o maltractats i necessiten molt trobar una família que els vulgui ajudar.

Si esteu interessats a adoptar un d’aquests animals, contacteu amb nosaltres a  info@protectoramataro.org

Deixeu el vostre telèfon en el correu. Moltes gràcies.

TURIA

TURIA

És una gateta molt joveneta i molt guapa. És sociable, però una mica tímida. Busquem una família que li vulgui donar el temps i l’espai que necessita per agafar la confiança que li falta.

Europea

Mitjana. Tigrada.

10 mesos. Femella.

Europea

BUP

BUP

És un gatet molt guapo i encara molt jove. Va arribar al centre en un estat de desatenció lamentable, però de mica en mica es va recuperant. Té molt bon caràcter i agraeix les carícies i l’afecte.

Europea

Mitjana. Ros-blanc.

2 anys. Mascle.

BADA

BADA

És un gatet molt jovenet que estava perdut pel carrer, amb una marca al coll d’haver portat collar durant temps. És molt afectuós i necessita una segona oportunitat.

Europea

Mitjana. Blanc-tigrat.

1 anys. Mascle.

BOOM

BOOM

És una gateta preciosa que va arribar molt espantada. És molt bona, però força tímida. Agraeix les carícies, és bona i guapa.

Europea

Mitjana. Tigrat-tricolor.

2 anys. Femella.

MIRO

MIRÓ

És una gateta molt jove que ha arribat fa poc temps al centre. És una bona gata que es deixa acaronar. Ha tingut la mala sort de ser abandonada en temps de cadells de gat, i això fa la seva adopció més difícil.

Europea

Mitjana. Tigrat.

2 anys i mig. Femella.