Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Entitats i associacions

La unitat de Benestar Animal del Servei de Salut Pública de Badalona compta amb la col·laboració de les entitats següents:

ASOA - ASSOCIACIÓ SEGONA OPORTUNITAT ANIMAL

ASOA és una protectora d’animals amb seu a Badalona que té com objectiu promoure l’adopció d’animals, així com conscienciar sobre el no-abandonament dels animals de companyia.

Més informació: facebook

BADANIMALS

BADANIMALS és una associació sense ànim de lucre que rescata, cuida i dóna en adopció animals sense llar.

Més informació: facebook

BADAGATS

BADAGATS és una associació sense ànim de lucre que té com objectiu ajudar, acollir i millorar la qualitat de vida dels gats abandonats i de carrer.

Més informació: badagats web

ESPÈCIES DESPROTEGIDES

ASSOCIACIÓ ESPÈCIES DESPROTEGIDES és una associació sense ànim de lucre, formada per un grup de voluntaris, que té com a finalitat oferir assistència als animals en situació de desemparament, principalment de Badalona

Més informació: instagram

MÉS K ANIMALS

MÉS K ANIMALS és una associació animalista que treballa pel benestar dels animals. Atenem i cuidem a gossos i gats trobats al carrer. A més a més estem al càrrec de tres colònies de gats de Badalona.

Més informació: instagram més k animals

 

SOS BADALONA

SOS BADALONA és una associació sense ànim de lucre creada per a la defensa i protecció animal. El seu principal objectiu és poder donar una vida digna a qualsevol animal en situació precària.

Més informació: sos bdn web

SOS DOG BADALONA

SOS DOG BADALONA és una associació sense ànim de lucre que té per objectiu rescatar gossos maltractats o abandonats per donar’ls-hi una nova vida.

Més informació: sos dog web