Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Visita del conseller d’Empresa i Coneixement a l’edifici de la CACI de Badalona

22/12/2020 ::            

Demà dimecres 23 de desembre, en el marc del projecte funcional de Pla Director Urbanístic (PDU) d’Ordenació del Front Litoral del Sector de les Tres Xemeneies, el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visitarà l’edifici de La Caci de Badalona (av. Eduard Maristany 191 / entrada pel passeig Marítim cantonada carrer de Tresmall) acompanyat de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau.

La visita s’iniciarà a les 10.35 hores i estarà obert als mitjans de comunicació. Per començar l’acte, es farà una exposició de l’objectiu d’ubicar a la CACI la seu operativa de desenvolupament del projecte fundacional del HUB de promoció internacional i d’atracció d’institucions i projectes. Posteriorment es farà una segona exposició sobre l’oportunitat d’ampliació de l’IREC instal·lant una seu en l’edifici. Un cop finalitzin les exposicions, el conseller Tremosa i els alcaldes de Badalona i Sant Adrià de Besòs realitzaran els parlaments i atendran als mitjans de comunicació.

Després de l’atenció pública es farà una visita a l’edifici. Donades les restriccions per la COVID- 19, la visita es farà per grups. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran agafar imatges d’aquesta visita.

Abans d’anar a La CACI es farà una visita al Sector de les Tres Xemeneies, concretament a la Nau de Turbines. Aquest acte no estarà obert als mitjans.

Badalona, 22 de desembre de 2020

twitter @AjBadalona