Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Torna la Cursa de Sant Silvestre a Badalona

13/12/2021 ::    

Aquest migdia ha tingut lloc la presentació d’aquesta tradicional prova de l’últim dia de l’any que combina l’esport i el lleure

La Cursa de Sant Silvestre torna a Badalona!. Aquest 31 de desembre els carrers de la ciutat acolliran la darrera cursa de l’any que es disputarà en dos circuits: un de 5 i un altre de 10 quilòmetres, tots dos amb sortida i arribada al passeig Marítim. També s’ha organitzat la Sant Silvestre Kids, una cursa infantil dirigida a nens i nenes de fins a 13 anys.

L’acte de presentació d’aquesta prova, que tradicionalment combina l’esport amb el lleure (hi ha premis per als participants i els grups que portin les millors disfresses) ha tingut lloc aquest migdia a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver de Badalona amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el vicepresident de la Federació Catalana d'Atletisme, Josep Ma Antentas; el director tècnic de la Sant Silvestre, Domingo López; l’atleta d’elit, Carlos Sáez, i el director de màrqueting de Hyunday Motorprim, Javier López.

La sortida de la Cursa de Sant Silvestre serà a les 17.30 hores, tant dels 10 com dels 5 quilòmetres, amb tres calaixos per als esportistes depenent de les seves marques, mentre que la Sant Silvestre Kid tindrà la sortida a les 16 hores, amb diferents distàncies adaptades per als més petits.

Les inscripcions en línia es poden fer fins dimarts 28 de desembre a: https://www.santsilvestre.com/inscripcions

El lliurament dels dorsals es faran dijous 30 de desembre i el mateix divendres 31 de desembre, a l’antiga fàbrica CACI situada al passeig Marítim de Badalona.

Tots els participants a les diferents modalitats de la Sant Silvestre de Badalona poden contribuir amb una causa solidària col·laborant amb un donatiu a la Creu Roja del Barcelonès-Nord.

Badalona, 13 de desembre de 2021

twitter @AjBadalona

🏗️ Les obres de construcció del viaducte ferroviari sobre el canal del Port començaran abans que finalitzi l’any

▪️ L’alcalde de #Badalona s’ha reunit avui amb la presidenta de l’ens Administrador de les Infraestructures Ferroviàries (Adif)

ℹ️ http://ajuntament.badalona.cat/noticies/les-obres-de-construccio-del-viaducte-ferroviari-sobre-el-canal-del-port-comencaran-abans-que-finalitzi-lany/

🏦⛪️🏭 Exposició de les maquetes del projecte “Menuda #Badalona!”

🗓️Del 4 al 8 d'octubre a la planta baixa de la Casa de la Vila

Més ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/exposicio-de-les-maquetes-del-projecte-menuda-badalona/

✅🦠💉 Comença la campanya de vacunació escolar a #Badalona

Aquest és el segon curs que s’inclou la vacunació contra el virus del papil·loma humà (VPH) també als nens

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals