Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Primera Jornada Informativa sobre Violència de Gènere, Assetjament Escolar i Maltractament al Professorat

01/10/2019 ::        

L’acte, organitzat per Guàrdia Urbana de Badalona, va adreçat al col·lectiu d’ensenyament

La Guàrdia Urbana de Badalona ha organitzat dimecres, 2 d’octubre, la 1a Jornada Informativa sobre Violència de Gènere, Assetjament Escolar i Maltractament al Professorat. La jornada, dirigida al col·lectiu d’ensenyament, des de les escoles bressol fins a l’educació postobligatòria, tindrà lloc al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN), al carrer de Marcus Porcius, 1, al polígon de Les Guixeres.

Programa de la jornada:

17 hores. Presentació de la jornada i dels ponents, a carrer del Superintendent cap de la Guàrdia Urbana de Badalona, Conrado J. Fernández Justes.

Benvinguda i obertura de la jornada a càrrec de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor i la 1a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Drets Socials i Feminismes.

Detecció de la violència de gènere en el comportament dels menors i formes d’afrontar-ho, a càrrec de la psicòloga Florence Solà Bassas.

Com detectar l’assetjament escolar: factor de risc, diagnosi i prevenció, a càrrec de la infermera especialitzada en pediatria de Badalona Serveis Assistencials, Verónica Villarejo Romero.

Ponència sobre violència de gènere en centres docents, maltractament al professorat i formes de denúncia. Responsabilitat dels pares davant es delictes dels seus fills i filles, que presentarà el jutja degà dels jutjats de Badalona, Josep Maria Noales Tintoré.

L’acte acabarà a els 18.30 hores amb la presidenta de la Federació de Dones de Badalona, Rocío Mateos Ruiz, que parlarà dels recursos i ajuts per a les víctimes.

Badalona, 1 d’octubre de 2019

twitter @AjBadalona

👥📚 El Museu de #Badalona acull l’acte d’inauguració del nou curs escolar que reuneix la comunitat educativa.
Presentació del Pla de Formació i la Guia d’activitats educatives 2023-24 i conferència El tetraedre de l'aprenentatge amb sentit, d’Elisabet Aznar, directora del CESIRE

4

📋🍴🍹🍵🍾 L’Ajuntament de #Badalona impulsa una Guia de Restaurants i Eixos Comercials per promocionar el sector de la restauració, el comerç i la gastronomia local

📆 Fins al dimecres 11 d'octubre us podeu inscriure en el procés de selecció per ser un dels 46 nous agents de la Guàrdia Urbana de #Badalona

👮‍♀️ 18 d’aquestes places es reserven per a dones

Inscripcions ➡️ https://badalona.convoca.online/processDetail.html?id=f5bd2717-ba1c-485d-7b43-08db2914157f&type=0

L’Hospital Germans Trias estrena diumenge al Museu de #Badalona un cicle d’actes i xerrades divulgatives parlant de recerca en càncer

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals