Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Noves activitats als parcs de Can Solei i Ca l’Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona per aquest diumenge 29 de setembre

27/09/2019 ::

Al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric es farà un taller de geologia i al de Can Solei i Ca l’Arnús hi haurà un espai d’art i joc obert al públic familiar

L’Ajuntament de Badalona ha programat per aquest diumenge diverses activitats a la ‘Jugatecambiental’ dels parcs de Can Solei i Ca l’Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric.

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric

Aquest proper diumenge, 29 de setembre, de les 11.30 a les 13.30 hores, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, i dins de les activitats de la ‘Jugatecambiental’, s’ha programat el taller Geologia del Turó de l’Enric, una activitat dirigida al públic familiar. Amb el Turó de l’Enric com a protagonista, els participants, faran una activitat que consistirà en netejar alguns espais geològics del turó, tot desbrossant i retirant la terra del tall geològic que està més a prop de l’avinguda de la Cerdanya. També, geòlegs experts, explicaran la geologia de l’espai i la seva singularitat dins l’entorn de Badalona

A més, a l’espai de joc i descoberta de la ‘Jugatecambiental’, hi haurà moltes activitats on, els més petits, hi podran fer diverses activitats lúdiques i creatives.

La ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha ubicat el mòdul.

Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

També diumenge d’11.30 a 14 hores, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, hi haurà nombroses activitats a l’espai d’art i joc on, el públic familiar i especialment els més petits, podran pintar, construir o jugar en contacte amb la natura.

La ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba al jardí de la Casa Clara, l’edifici situat a la part alta del parc.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ del està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers estan gestionats i realitzats per l’Obrador de la Riera (parc de Can Solei i de Ca l’Arnús), Bosc de Llum (parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric) i altres entitats del territori.

Per a més informació podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89, o bé enviant un correu electrònic a mediambient@badalona.cat

Badalona, 27 de setembre de 2019

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Altres webs municipals