Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per depurar responsabilitats pel malbaratament de 28.000 euros públics en una campanya publicitària

05/05/2021 ::        

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat en la sessió extraordinària celebrada el dimarts 4 de maig una moció per depurar responsabilitats en el govern municipal pel malbaratament de 28.000 euros públics en una campanya publicitària que mai es va arribar a enviar als ciutadans.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER.- Instar al govern municipal a què demani perdó a totes les famílies vulnerables de més de 60 anys que no han tingut accés a la informació de la campanya, i no s’han pogut beneficiar.

SEGON.- Demanar la dimissió del regidor o regidora responsable del malbaratament de 28.000€ públics per una campanya informativa que mai s’ha enviat als ciutadans.

TERCER.- Instar al govern a tornar a convocar immediatament les ajudes per subministraments a majors de 60 anys amb una revisió dels criteris perquè arribi a més població.

QUART.- Donar trasllat dels presents acords a l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i a la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Badalona (FAVB), a la Federació d’Empresaris de Badalona (FEB), al Síndic defensor de la ciutadania de Badalona i a totes les empreses de la ciutat.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals de Junts per Catalunya, Badalona en Comú Podem, ERC- Avancem, Guanyem Badalona en Comú i PSC i amb els vots en contra del grup municipal del PP.

Badalona, 5 de maig de 2021

twitter @AjBadalona

🏦⛪️🏭 Exposició de les maquetes del projecte “Menuda #Badalona!”

🗓️Del 4 al 8 d'octubre a la planta baixa de la Casa de la Vila

Més ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/exposicio-de-les-maquetes-del-projecte-menuda-badalona/

✅🦠💉 Comença la campanya de vacunació escolar a #Badalona

Aquest és el segon curs que s’inclou la vacunació contra el virus del papil·loma humà (VPH) també als nens

L’Ajuntament de #Badalona organitza activitats complementàries a l’exposició “50 anys. CAMÍ. Escultures” que acull la Sala Josep Uclés per celebrar el cinquantenari de l’obra de Josep María Camí

ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/lajuntament-de-badalona-organitza-activitats-complementaries-a-lexposicio-50-anys-cami-escultures-que-acull-la-sala-josep-ucles-per-celebrar-el-cinquantenari-de-l/

⚓️ Nova sessió del cicle clàssics de la narrativa 'El viatge a la literatura', a l'Espai Betúlia! Aquesta tarda, a les 19 h, 'El cor de les tenebres' (1899), de Joseph Conrad, amb @MontseVancells

👉 Més info a l'Agenda Cultural: https://agendacultural.badalona.cat/esdeveniment/el-cor-de-les-tenebres-de-joseph-conrad-per-montse-vancells-el-viatge-a-la-literatura

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals