Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per demanar la implementació de mesures per la regulació d’habitatges com a pisos turístics a la ciutat de Badalona

26/05/2021 ::    

Es proposa aprovar una Moció que presenten els grups municipals Badalona en Comú Podem i Guanyem Badalona en Comú, a la que s’adhereix el Grup Municipal Socialista, per demanar la implementació de mesures per la regulació d'habitatges com a pisos turístics a la ciutat de Badalona.

La moció proposa els següents acords:

PRIMER- Instar a l’alcalde i al govern de la ciutat que implementi mesures per regularitzar els habitatges d'ús turístics evitant el potencial creixement que aquesta activitat té a la ciutat.

SEGON- Que l’ajuntament de Badalona estipuli mecanismes de control sobre la regularització d’habitatges com a pisos turístics evitant concentracions excessives i totes les conseqüències negatives que se’n deriven de la manca de regularització.

TERCER- Instar l’alcalde i el govern de la ciutat que estipuli mecanismes de control i supervisió per activar actuacions sobre els pisos turístics il·legals.

QUART- Donar trasllat d’aquests acords a la FAVB, a les entitats que treballen en defensa dels drets de l'habitatge com PAC, PAH, Sant Roc Som Badalona, sindicat de llogaters.

La moció ha estat aprovada amb el vot favorable de tots els grups municipals.

Badalona, 26 de maig de 2021

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals