Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Moció per a la regularització urbanística del carrer de Tànger i l’establiment de mesures de seguretat per evitar accidents en aquest carrer

27/03/2019 ::        

El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat, en la sessió ordinària celebrada el dimarts 26 de març de 2019, una moció per a la regularització urbanística del carrer de Tànger i l'establiment de mesures de seguretat per evitar accidents en aquest carrer.

La moció proposa els següents acords:

1- Instar al Govern municipal a iniciar el procés d’expropiació de les superfícies que impedeixen l’alineament correcte del carrer de Tànger per procedir a la correcta urbanització i alineació del mateix.

2- Actuar d’ofici i de forma urgent per instal·lar una tanca de protecció al carrer de Tànger costat llevant evitant caigudes cap als patis de les cases de l’avinguda d’en Martí Pujol.

3- Instar al Govern municipal a projectar la urbanització de la fase pendent del parc de Nelson Mandela.

4- Instar al Govern municipal a redactar i presentar a la Plataforma Veïnal del Parc de Nelson Mandela un estudi de mobilitat del sector que prevegi l’augment de circulació que comportarà l’obertura del nou tram del lateral de l’autopista.

5- Instar al Govern municipal a informar a la Plataforma Veïnal del Parc de Nelson Mandela sobre el planejament previst de la nova promoció d’habitatges que es construirà al Torrent de la Batllòria.

6- Informar d’aquests acords a la Plataforma Veïnal del Parc de Nelson Mandela, l’Associació de Veïns de Montigalà, l’Associació de Veïns de Bufalà i a la FAVB.

La moció s’ha aprovat amb els vots favorables dels grups municipals del PP, Ciutadans, PSC, ERC, Partit Demòcrata i Units per Avançar i ICV-EUiA. El Grup Municipal Guanyem Badalona en Comú ha votat en contra.

Badalona, 27 de març de 2019

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals