Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’espectacle ‘El Balsero’ de Jesús Bienvenido arriba dissabte al Teatre Margarida Xirgu de Badalona

16/06/2021 ::

Teatre i música amb ritmes de llatinoamèrica, d’Andalusia i sons del carnaval de Cadis, conformen aquesta obra

La música, el teatre, els sons del carnaval de Cadis i altres músiques del món es fonen en l’espectacle El Balsero de Jesús Bienvenido que es podrà veure aquest dissabte, 19 de juny, a partir de les 19 hores al Teatre Margarida Xirgu de Badalona (c. Francesc Layret, 41).

L’espectacle musical, organitzat per la Federación de Entidades Culturales Andaluzas en Catalunya (FECAC) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, explica la història postapocalíptica, sense deixar de banda l’esperança, d’un supervivent que viatja en una balsera després d’una catàstrofe mundial ocasionada per la raça humana. Samba, tangos, pasdobles, cuplets del carnaval de Cadis, textos en prosa i romancer gitano, entre altres, tenen cabuda en un repertori musical ambientat amb una escenografia singular. Totes les composicions i la interpretació són de Jesús Bienvenido

Bienvenido va néixer a Cadis l’any 1976. Mestre de l’escola pública, ha combinat aquesta feina amb la seva faceta com a músic, on ha destacat com a autor i compositor de cançons per a diversos artistes (Pasión Vega o Raúl, entre altres). No obstant això, on sobresurt i ha assolit una gran popularitat és com a compositor per als carnavals de Cadis amb l’obtenció de diversos guardons.

Aquest és el vídeo promocional de l’espectacle:

https://www.youtube.com/watch?v=UCoppUqDW7M

Badalona, 16 de juny de 2021

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals