Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, es compromet a revertir la situació de les instal·lacions esportives

17/12/2021 ::

En el decurs d’una reunió amb representants de clubs i entitats esportives l’alcalde ha garantit que els pressupostos de l’Ajuntament permetran l’inici de les inversions necessàries

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, s’ha compromès davant d’una representació molt àmplia d’entitats esportives de la ciutat a “començar a revertir la situació de les instal·lacions esportives de Badalona”. En aquest sentit ha afegit “posarem al servei d’aquest objectiu els diners necessaris a través dels pressupostos de l’Ajuntament que presentarem els pròxims dies”.

L’alcalde es va reunir ahir dijous amb una representació de clubs i entitats esportius de la ciutat, que no són de futbol o de bàsquet, per copsar les seves necessitats i propostes. Per aquest Govern, va manifestar l’alcalde, “és una prioritat posar-nos a executar actuacions de millora efectives dels equipaments, donem suport a tots els esports perquè el foment i la pràctica esportiva forma part de la Badalona saludable que volem”.

Durant la reunió, l’alcalde va reconèixer que els clubs i les entitats tenen raó en les seves queixes i reivindicacions i que les actuals instal·lacions “necessiten urgentment moltes millores”, però van llençar un missatge d’optimisme: “els recursos econòmics, aquesta vegada sí, es trobaran recollits als pressupostos i es posaran en marxa perquè les millores siguin una realitat”.

Pel que fa a les instal·lacions de les pistes d’atletisme Paco Àguila, l’alcalde va lamentar que “s’ha perdut molt de temps, no hi ha elaborat cap projecte executiu, però estem treballant perquè la inversió en la millora de les instal·lacions sigui una realitat i el procés d’homologació de les pistes sigui al més aviat possible”.

Badalona, 17 de desembre de 2021

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals