Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament obre el procés de recerca de candidatures per cobrir llocs de treball a l’Hotel Sallés Marina Port de Badalona

14/03/2022 ::    

Les persones interessades es poden inscriure a les ofertes publicades al portal de la Borsa de treball del Servei Municipal d'Ocupació (IMPO)

L'Ajuntament de Badalona ha iniciat la recerca de candidatures per participar en el procés de selecció de personal habilitada per cobrir llocs de treball a l'Hotel Sallés Marina Port. Aquest establiment té previst obrir les seves instal·lacions a finals del mes d'abril.

L’acord signat entre l'Ajuntament de Badalona i l'empresa gestora de l'Hotel, mitjançant el Servei Municipal d'Ocupació (IMPO) permetrà que les candidatures de persones de Badalona puguin participar en la selecció per cobrir vacants en els serveis de restauració; atenció al client; condicionament d'habitacions: neteja d'espais i manteniment de les instal·lacions.

Per a inscriure's a les ofertes de treball cal adreçar-se al portal d'ofertes de la Borsa de Treball del IMPO Servei Municipal d'Ocupació, que després proporcionarà a l'hotel les candidatures que s'ajustin als perfils professionals de les vacants a cobrir.

Accés directe a “Ofertes de feina” Publicades per: SERVEI MUNICIPAL D'OCUPACIÓ – IMPO Badalona:

https://bit.ly/3Ia5CAE

(Per a inscriure’ns a una oferta de feina s’ha d'estar inscrit en el Servei Local d'Ocupació). La selecció finalitzarà el 18 de març.

El primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit Impuls de Ciutat i Reconstrucció Covid de l’Ajuntament de Badalona, Àlex Montornès, ha destacat “el compromís del Govern municipal amb el foment de l’ocupació dels ciutadans de Badalona i la col·laboració amb les empreses del municipi per assolir el repte de potenciar el desenvolupament econòmic de la ciutat”.

Badalona, 14 de març de 2022

twitter @AjBadalona

🕘 Horaris dels Mercats Municipals 🍅

Els 6 #MercatsMunicipals de #Badalona recuperen el seu horari habitual amb l'arrencada del nou curs 🫑

Consulta quan pots anar a comprar productes de qualitat i #proximitat al teu mercat de confiança 😙👇

#ComerçBDN #mercats #comerçlocal

🏃‍♀️🏃‍♂️ #Badalona acull la cursa La Rentrée que es correrà aquest diumenge 24 de setembre

🌅 Consta de dues distàncies competitives pel litoral de la ciutat: una de 10 i una de 5 quilòmetres, i una tercera de foment a la participació

Més informació ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/badalona-acull-la-cursa-la-rentree-que-es-correra-aquest-diumenge-24-de-setembre/

2

📌👩‍🦳👵 L’Ajuntament presenta el programa d’activitats a #Badalona amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran

L’acte institucional tindrà lloc el divendres 29 de setembre al Teatre Zorrilla la sarsuela “La corte de faraón”

Més ℹ️▶️
http://ajuntament.badalona.cat/noticies/lajuntament-presenta-el-programa-dactivitats-amb-motiu-del-dia-internacional-de-la-gent-gran/

✍️ 📖 Obertes les inscripcions per participar als clubs de lectura de les biblioteques de #Badalona

Entre les ofertes s’hi poden trobar clubs de lectura literària, d'altres idiomes i tertúlies de cinema

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals