Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament incorpora 20 treballadors i treballadores socials per reforçar l’atenció als col·lectius més vulnerables de la ciutat

06/04/2020 ::    

17 professionals han començat avui a treballar a Serveis Socials i la setmana que ve s’incorporaran 3 més

17 treballadors i treballadores socials han començat aquest dilluns 6 d’abril a treballar a l’Ajuntament de Badalona amb l’objectiu de reforçar l’atenció que es presta als col·lectius més vulnerables de la ciutat afectats per la crisi del coronavirus.

Donada la situació d'alarma sanitària actual, des del Pla d'Emergència municipal es va acordar la contractació urgent i excepcional de 20 treballadors i treballadores socials per poder donar suport als Serveis Socials de l’Ajuntament i d'aquesta manera reforçar una atenció que a hores d'ara es torna encara més imprescindible.

Avui s'han incorporat 17 dels 20 treballadors i treballadores socials que s'uniran al grup de treball. Es reforçarà el servei de sensellarisme amb 2 professionals; l'atenció a persones i famílies als Equips Bàsics d’Atenció Social (SBAS) amb 9 professionals; l’atenció a gent gran amb 2 professionals; el seguiment del servei d’atenció domiciliària amb 2 professionals; i el Departament d'Acció social amb 2 professionals que reforçaran l’atenció a la línia telefònica a la tarda. El proper dimarts, 14 d'abril, s’incorporaran els altres 3 treballadors socials contractats.

Badalona, 6 d’abril de 2020

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals