Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament i el Club Joventut Badalona renoven el seu contracte de patrocini quatre anys més

17/01/2022 ::

Convocatòria de premsa

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el president de la Penya, Juanan Morales, presentaran els detalls del nou contracte demà dimarts 18 de gener, a les 10.30 hores, al Palau Municipal d’Esports

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el president del Club Joventut Badalona, Juan Antonio Morales, presentaran demà dimarts 18 de gener, a les 10.30 hores, al Palau Municipal d’Esports de Badalona, els detalls del nou contracte de patrocini que té una vigència de quatre anys.

Aquest és el segon contracte de patrocini que signen l’Ajuntament i el Club Joventut Badalona. El primer va entrar en vigor l’any 2017 i va tenir també una vigència de quatre anys. Amb la signatura d’aquest nou contracte, el Club Joventut Badalona seguirà lluint la marca “Badalona és futur” en la samarreta del primer equip i en altres suports de difusió del club de bàsquet com el web, les xarxes socials, la publicitat estàtica i lluminosa del Palau Municipal d’Esports, etc.

Els mitjans queden convocats a les 10.15 hores. L’accés al Palau Municipal d’Esports es farà per les oficines del club, situades al carrer Ponent, 143. Es prega la màxima puntualitat ja que a continuació està programat un entrenament del primer equip que demà dimarts disputa un partit de l’Eurocup davant de l’equip italià del Dolomiti Energia Trento.

Badalona, 17 de gener de 2022

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals