Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona organitza un acte de reconeixement al Grup de Treball de Mestres d’Educació Física de la ciutat

31/05/2019 ::    

El consistori ha valorat l’esforç i el treball del professorat organitzadors del projecte educatiu Badasport

L’Ajuntament de Badalona farà aquest dilluns 3 de juny, a les 12.30 hores, al saló de plens, un reconeixement al Grup de Treball de Mestres d’Educació Física de la ciutat que organitzen, conjuntament amb el Centre de Recursos Pedagògics i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament, el Badasport, una activitat que enguany ha arribat a la seva 20a edició.

Amb aquest acte es vols agrair l’esforç i el treball de tot el professorat implicat en aquest projecte pioner en relació als valors i a la pràctica de l’esport.

El Badasport es va iniciar el curs 1998-99 amb un conjunt d’activitats esportives adreçades a l’alumnat de primària. D’any amb any va anar creixent i actualment ja hi participen nens i nenes de tots els nivells de l’educació primària, de 1r a 6è.

Aquest curs prop de 7.800 alumnes participen en el Badasport que es desenvoluparà a la ciutat fins al proper mes de juny. Es tracta d’una iniciativa que promou la pràctica esportiva a través de sis modalitats a partir de la pràctica de jocs preesportius, cooperatius i tradicionals, com el corfbol o l’atletisme, així com de proves d’orientació en un parc de la ciutat i de diverses activitats lúdiques a la platja.

Coincidint amb el seu 20è aniversari, aquest any s’ha incorporat per primera vegada al Badasport, el Badamotri, una activitat adreçada als nens i nenes de primer, amb la qual cosa hi ha una activitat del Badasport per a tots els nivells de primària: Badamotri (1r), Badaplatja (2n), Badajoc (3r), Badaorientació (4t), Badatletisme (5è) i Badacorfbol (6è).

Els objectius del Badasport 2018-19 són:

  • Afavorir la relació dels nens i nenes a través de la participació conjunta en activitats físiques realitzades en un medi diferent de l’habitual.

  • Gaudir de l’activitat física.

  • Apropar els nens al món d’un esport mixt.

  • Cooperar amb els companys del grup respectant la diversitat.

  • Conèixer els recursos esportius disponibles a la ciutat de Badalona.

  • Gaudir del joc cooperatiu i tradicional com una eina per tal de posar en pràctica valors de tipus solidari, d'ajuda al company, de formar part d'un equip per tal de realitzar un objectiu comú, etc.

  • Facilitar la relació del nens/es de diferents escoles mitjançant l’esport.

  • Promoció de l’ús adequat de les estratègies bàsiques del joc relacionades amb la cooperació, l’oposició i la cooperació/oposició.

  • Acceptar i respectar les normes i persones que participen en el joc.

  • Elaborar i complir un codi de joc net.

  • Estimació de l’esforç personal i col·lectiu en els diferents tipus de joc al marge de les preferències i prejudicis.

  • Valoració del joc com a mitjà de relació, de divertiment i d’utilització satisfactori del temps de lleure.

  • Iniciar una nova activitat, com a prova pilot, per a nenes i nens de 1r de primària.

Badalona, 31 de maig de 2019

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals