Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona incorpora 15 treballadors per reforçar els Serveis Socials de la ciutat

14/01/2022 ::

Les persones contractades formen part de la borsa de treball i estaran destinats als Serveis bàsics d’atenció social i al Servei de dependència

L’Ajuntament de Badalona incorporarà 15 persones per reforçar els Serveis Socials municipals que començaran a treballar el pròxim 20 de gener. Les persones contractades formen part de la borsa de treball de què disposen els recursos humans de l’Ajuntament i estaran destinats als serveis bàsics d’atenció social (SBAS) i al Servei de Dependència. De les noves incorporacions, cinc es dedicaran a tasques administratives, sis són treballadors socials i quatre educadors socials.

El tercer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents, ha valorat positivament les noves contractacions i ha explicat que “no es tracta d’una solució definitiva, però ajudarà a millorar el servei i ens permetrà continuar actuant per revertir la situació en què estan els serveis socials municipals”. Torrents ha agraït als sindicats presents a l’Ajuntament de Badalona “la seva predisposició per treballar plegats i trobar fórmules que serveixen per millorar l’atenció que reben els veïns i veïnes de la ciutat que ho necessiten”.

Badalona, 14 de gener de 2022

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals