Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona ha acceptat 569 al·legacions per no formar part d’una mesa electoral el pròxim 14 de febrer

Les persones que han de formar part de les meses electorals van ser seleccionades mitjançant un sorteig que es va fer el passat 21 de gener

L’Ajuntament de Badalona ha acceptat fins aquest divendres 12 de febrer 569 al·legacions per no formar part d’una mesa electoral durant les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 14 de febrer. Avui era el darrer dia en què es podien presentar les renuncies. Aquesta xifra d’al·legacions acceptades (les presentades i rebutjades no es comptabilitzen) supera les de les eleccions de l’any 2017, quan va haver-hi 307 renúncies.

Les persones que han de formar part de les meses electorals van ser seleccionades mitjançant un sorteig que es va fer el passat 21 de gener. En aquest sorteig es van escollir un president i dos vocals per mesa i dues persones suplents per cadascuna de les persones seleccionades. A mesura que hi hagut renúncies acceptades, s’han fet noves notificacions per cobrir les baixes. En aquest sentit, el mateix sorteig ja contemplava la possibilitat de tenir reserves.

Badalona, 12 de febrer de 2021

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals