Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La pròxima setmana es reprenen les obres de les escales mecàniques dels carrers de Solsona i de Fortuny i la reparació del pont del Petroli

08/05/2020 ::    

Durant els primers dies s'executaran treballs d'adaptació de l'espai que permetin acomplir les mesures sanitàries imprescindibles per retornar a l'activitat

La pròxima setmana, seguint la desescalada del desconfinament iniciada durant els darrers dies, es reprendran a Badalona diverses actuacions a la via pública que van quedar aturades per la crisi sanitària del coronavirus. Els treballs que es tornaran a posar en marxa són la instal·lació d'escales mecàniques en el carrer de Solsona (barri de La Pau) i en el carrer de Fortuny (barri de Sant Crist) i la reparació del pont del Petroli.

En el cas de les dues obres d'instal·lació d'escales mecàniques, es preveu que els treballs es reprenguin el dijous 14 de maig. En aquests dos casos, durant els primers dies les actuacions estaran centrades a adaptar l'espai de treball per tal d'acomplir les mesures sanitàries imprescindibles per retornar a l'activitat.

Aquestes dues obres són actuacions que busquen la millora d'accessibilitat i de circulació dels vianants. Les escales del carrer Solsona serviran per superar un desnivell de 9,90 metres amb una superfície d'actuació de 323 m². El pressupost de l'actuació és de 763.677 euros. Pel que fa a les escales del carrer de Fortuny, el desnivell que superen és d'11,55 metres, les obres afecten una superfície de 300 m² i el pressupost de licitació és de 731.485 euros.

L'altra obra que es preveu que es reprengui la pròxima setmana és la de reparació del pont del Petroli de Badalona, que va quedar afectat pel temporal Glòria. En aquest cas, els treballs es podrien iniciar el dilluns 11 de maig, sempre que les condicions meteorològiques durant els pròxims dies permetin el moviment de la pontona amb la qual s'executa la fase actual de l'obra. Tot i que aquell dia és festiu a Badalona, excepcionalment es preveu que es reprengui l'activitat perquè es tracta d'una actuació que es realitza dins del mar, que està delimitada, no permet l'accés de persones i no provoca molèsties per als vianants.

Badalona, 8 de maig de 2020

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals