Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La platja de l’Estació de Badalona disposa del Servei d’acompanyament al bany per a persones amb diversitat funcional

20/07/2020 ::            

En aquesta temporada de platja és imprescindible la cita prèvia per al servei de la cadira amfíbia així com el seguiment d’un protocol de mesures sanitàries

La platja de l’Estació de Badalona disposa des d’aquest cap de setmana del Servei d’acompanyament al bany per a persones amb diversitat funcional. Aquest any, i per motius de seguretat i de prevenció de la Covid-19, el servei de cadira amfíbia cal demanar-lo prèviament per cita prèvia.

L’horari del servei és de dilluns a divendres d'11 a 18 hores i caps de setmana de 10 a 18 hores. Per concertar la utilització del servei, així com per saber si l'estat de la mar permet el bany, s'ha de demanar cita prèvia al telèfon: 689 735 409.

En aquesta temporada de bany per a la prestació d’aquest servei també cal que:

    • Els acompanyants hauran de venir amb les mesures mínimes de protecció individual necessàries, és a dir, mascareta i guants si fos precís.

    • Els acompanyants hauran de fer-se'n càrrec d’ajudar a transferir a la persona assistida, tant a la cadira com a l’entrada i sortida de l’aigua.

    • Els acompanyants i la persona assistida es fan responsables de les seves condicions prèvies de salut.

    • La cadira l’hauran de netejar amb posterioritat al seu ús amb els productes viricides del mercat i deixar-la llesta per al seu ús posterior.

    • El responsable de la supervisió de l’ús de la cadira serà el professional contractat per l’Ajuntament a aquests efectes i, tant els acompanyats com la persona assistida, hauran d’atendre en tot moment les seves indicacions.

Badalona, 20 de juliol de 2020

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals