Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

La plantilla de l’empresa TUSGSAL lliurarà demà divendres 12 tones de productes de primera necessitat a l’Associació Social Amics del Gorg Mar de Badalona

21/05/2020 ::    

Convocatòria de premsa

La recollida de productes entre els treballadors i treballadores de TUSGSAL s’ha fet en el marc de la campanya interna anomenada “La solidaritat es contagia”

Els productes es distribuiran entre famílies de Badalona que són ateses pels Serveis Socials de l’Ajuntament

Els treballadors i treballadores de l’empresa de transport Tusgsal lliuraran demà divendres a l’Associació Social Amics del Gorg Mar de Badalona 12 tones de productes de primera necessitat que es distribuiran entre famílies de Badalona que són ateses pels Serveis Socials de l’Ajuntament.

La recollida de productes entre els treballadors i treballadores de TUSGSAL s’ha fet en el marc de la campanya interna anomenada “La solidaritat es contagia”, la qual va començar el passat 29 d’abril i va finalitzar el dia 10 de maig. En total s’han recollit 22 tones, 12 de les quals es distribuiran entre famílies necessitades de Badalona i les 10 restants es lliuren a Santa Coloma de Gramenet.

L’acte de lliurament tindrà lloc demà divendres 22 de maig, a les 11.15 hores, a la seu de Tusgsal situada al camí de Can Ruti, sense número. Hi assistiran el president del Consell d’Administració de Tusgsal, Federico Llobet; el subdirector general de l’empresa, José María Parra; el president de la Comissió Social de Tusgsal, José Antonio Garrido; representants de l’Associació Social Amics del Gorg Mar; l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; i el regidor delegat de Serveis Socials i Participació de l’Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado.

Badalona, 21 de maig de 2020

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals