Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’IMPO de Badalona contractarà a temps complet a 33 persones que es trobin en situació d’atur

15/03/2019 ::    

La iniciativa forma part del programa ‘Treball als barris’ que té l’objectiu d’intervenir en projectes de millora en els barris de la Pau, la Salut, Llefià, Sant Roc, el Remei i Artigues

Des del dilluns 18 fins al divendres 22 de març, el Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupacio – IMPO de l’Ajuntament de Badalona, obre el procés d’inscripció per participar en la pròxima edició del programa d’experiència laboral “Treball al Barris”.

Aquest programa suposa la contractació laboral de 6 o 8 mesos a temps complet de 33 persones en situació d’atur i inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupats. Les persones contractades s’encarregaran d’intervenir en projectes de millora d'edificis municipals, espais públics i zones verdes, atenció i suport a les persones, millora mediambiental i assessorament energètic en els barris de La Pau, la Salut, Llefià, Sant Roc, el Remei i Artigues. La data d’inici del programa es preveu que sigui l’1 de maig de 2019.

El programa ‘Treball als Barris’ es divideix en dues accions formatives:

    Accions ocupacionals: contractació laboral de 21 persones en situació d'atur, residents als barris d'intervenció, no perceptors de prestació d'atur, i que hagin participat o estiguin participant en accions ocupacionals del dispositiu de “Treball als barris”; per realitzar treballs en la millora d'edificis municipals, espais públics i zones verdes municipals.

    Accions professionals: contractació laboral de 12 persones en situació d'atur, preferentment residents en els barris d’intervenció, per realitzar treball de suport a serveis socials en l’atenció a les persones, millora medioambiental i energètica, alfabetització de la llengua castellana, i prevenció i promoció d’hàbits saludables.

Les persones interessades en aquest programa han d’adreçar-se entre el 18 i 22 de març de 2019 a les Oficines de Treball de Badalona (Casagemes i Aribau) per tal de rebre les indicacions de participació en el procés de selecció. El Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupacio – IMPO no atendrà a cap persona que no aporti el document acreditatiu de derivació de l’Oficina de Treball. Els requisits de participació, selecció i la relació de la documentació a lliurar estan disponibles en el document que s’adjunta amb aquesta nota.

Aquest programa és finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Servicio de Empleo Público Estatal.

Badalona, 15 de març de 2019

twitter @AjBadalona