Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona presenta el projecte d’un nou pavelló poliesportiu polivalent al barri Manresà

01/03/2019 ::            

El pla preveu la construcció de dues pistes paral·leles separades per una grada mòbil

Aquest disseny permetria albergar alhora la pràctica d’esports minoritaris i la celebració d’esdeveniments amb un aforament d’uns 1.500 espectadors

Aquest matí s’ha presentat davant el veïnat el projecte de construcció d’un nou pavelló poliesportiu polivalent al barri de Manresà. En l’acte ha participat l’alcalde Álex Pastor acompanyat per un tècnic de l’empresa municipal Engestur, encarregada del disseny del projecte, qui ha respost als dubtes i suggeriments que han expressat les persones assistents a la presentació.

El nou pavelló projectat al barri Manresà estarà emplaçat en un solar que limita amb els carrers Occitània (nord), Murillo (est) i amb la carretera de Tiana (oest). El disseny preveu la construcció d’una instal·lació molt polivalent que permetria albergar alhora la pràctica d’esports minoritaris i la celebració d’esdeveniments esportius amb un aforament d’unes 1.500 persones. Per aconseguir aquestes característiques, el nou pavelló disposaria de dues pistes paral·leles separades per una grada mòbil que es pogués configurar a una banda o l’altra de l’edifici en funció de la competició que es celebrés en cada moment.

El projecte inclou també la construcció dins del pavelló de sales de diverses mides, vestidors, serveis, un magatzem i una zona de gimnàs. Per permetre un bon accés a la nova instal·lació, es proposa també construir un aparcament subterrani amb una capacitat de 219 places.

Durant la presentació, l’alcalde Álex Pastor ha destacat la importància de fer realitat aquest projecte, ja que “fa més de deu anys que no es construeix cap instal·lació esportiva a Badalona, fet que demostra que patim un dèficit en aquest sentit, sobretot tenint en compte la gran quantitat de clubs i associacions esportives que estan presents a la ciutat”. Pastor ha explicat que “ara obrim un període d'unes setmanes per recollir les propostes dels veïns i veïnes per tal d’encabir-les en el projecte i poder fer realitat un espai que doni resposta a les necessitats de les persones usuàries”.

Badalona, 1 de març de 2019

twitter @AjBadalona