Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona inicia aquesta setmana el Pla d’asfaltat de diversos carrers de la ciutat

14/11/2018 ::    

Els carrers quedaran tallats a la circulació dels vehicles a les 7 del matí i romandran tancats fins la finalització de les tasques

L’Ajuntament de Badalona iniciarà aquest dijous, 15 de novembre, una sèrie d’actuacions per millorar l’asfaltat de diversos carrers de la ciutat que consistiran en fresar (rebaixar el paviment existent) i posar asfalt nou.

L’asfaltat es portarà a terme a diversos carrers dels barris de La Salut; Nova Lloreda, Sant Antoni de Llefià; Sant Crist de Can Cabanyes; Sant Joan de Llefià; Sant Mori de Llefià, Sant Roc; Sistrells; Pomar, i Puigfred.

Aquest és el calendari previst de les actuacions programades:

Dijous 15 de novembre:

  avinguda de Pius XII (entre el carrer de Ramiro de Maeztu i el carrer d’en Guasch).

Dimarts 20 de novembre:

  carrer de la Cervereta; carrer de Paris; avinguda de Pius XII (entre el carrer de Ramiro de Maeztu i el carrer d’en Guasch); rotonda del carrer de Lope de Vega amb l’avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer; carrer de Jerusalem; carrer del Comerç, i carrer de Badajoz.

Dimecres 21 de novembre:

  Asfaltat a l’aparcament del Mercat Pomar-Morera; carrer de Paris; carrer de Jerusalem; carrer del Comerç, i carrer de Badajoz.

Dijous 22 de novembre:

  carrer de Sardenya (entre el carrer de Milà i l’avinguda de Mònaco); carrer dels Apenins (entre els carrers de Còrsega i de Rossini), i aparcament del Mercat Pomar-Morera.

Divendres 23 de novembre:

  carrer de Sardenya (entre el carrer de Milà i l’avinguda de Mònaco) carrer dels Apenins (entre els carrers de Còrsega i de Rossini).

Dilluns 26 de novembre:

  carrer de Milà i Fontanals; carrer del General Moragues (amb carrer de Pere Martell); carrer de Pere Martell (entre carrer de l’Olivera de Sistrells i carrer de Marià Benlliure), i l’avinguda de Salvador Espriu.

Dimarts 27 de novembre:

carrer de Milà i Fontanals i l’avinguda de Salvador Espriu.

Durant els treballs d’asfaltat els carrers es tancaran a la circulació dels vehicles des de les 7 hores fins la finalització de les tasques.

Reparació de la calçada al carrer de Francesc Layret

D’altra banda el Departament de Manteniment de Via Pública de l’Ajuntament de Badalona repararà també, de forma provisional, la calçada del carrer de Francesc Layret, entre els carrers del Lleó i de Sant Anastasi, al barri del Centre. Les reparacions es faran aquest diumenge, 18 de novembre, des de les 8 hores fins que finalitzin les obres. El tall de trànsit afectarà el trànsit rodat, l'accés als aparcaments del carrer de Francesc Layret, en el tram on es fan les obres, i el funcionament del servei d’autobús del cap de setmana.

Badalona,14 de novembre de 2018

twitter @AjBadalona

👥📚 El Museu de #Badalona acull l’acte d’inauguració del nou curs escolar que reuneix la comunitat educativa.
Presentació del Pla de Formació i la Guia d’activitats educatives 2023-24 i conferència El tetraedre de l'aprenentatge amb sentit, d’Elisabet Aznar, directora del CESIRE

4

📋🍴🍹🍵🍾 L’Ajuntament de #Badalona impulsa una Guia de Restaurants i Eixos Comercials per promocionar el sector de la restauració, el comerç i la gastronomia local

📆 Fins al dimecres 11 d'octubre us podeu inscriure en el procés de selecció per ser un dels 46 nous agents de la Guàrdia Urbana de #Badalona

👮‍♀️ 18 d’aquestes places es reserven per a dones

Inscripcions ➡️ https://badalona.convoca.online/processDetail.html?id=f5bd2717-ba1c-485d-7b43-08db2914157f&type=0

L’Hospital Germans Trias estrena diumenge al Museu de #Badalona un cicle d’actes i xerrades divulgatives parlant de recerca en càncer

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals