Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

L’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona realitzen una actuació d’emergència al col·lector de Llevant per intentar evitar el seu trencament

11/10/2018 ::        

La primera fase de la intervenció consistirà en protegir amb una escullera el col·lector existent

L’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i l’Ajuntament de Badalona estan realitzant una actuació d’emergència en el tram del col·lector de Llevant situat a la platja del Patí de Vela, davant de les instal·lacions del Club Natació Badalona.

El passat diumenge 7 d’octubre, els serveis de platges de l’Ajuntament de Badalona van detectar que el col·lector de Llevant quedava al descobert en el tram de platja del Patí de Vela, a causa del temporal marí. L’incident es va comunicar immediatament a l’AMB que és l’administració que s’encarrega del manteniment d’aquesta important infraestructura del sanejament metropolità.

A partir d’aquell moment es van començar a valorar totes aquelles actuacions encaminades tant a la protecció del col·lector existent com en poder actuar en cas del seu trencament.

Els treballs que s’estan duent a terme consisteixen en protegir el col·lector amb blocs de pedra que es posaran a la sorra per tal de formar un dic de defensa contra les onades.

També es disposa del material necessari en cas de ruptura del col·lector per poder efectuar un desviament provisional en el menys temps possible.

El col·lector de Llevant és una infraestructura del sanejament que recull totes les aigües residuals de Montgat i Badalona i Sant Adrià de Besòs i les condueix a la depuradora del Besòs.

Badalona, 11 d’octubre de 2018

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals