Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Entre el 5 i el 7 de juny s’obre la convocatòria per a la contractació laboral d’11 persones menors de 30 anys en situació d’atur

30/05/2019 ::    

El Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) de l’Ajuntament posa en marxa una nova edició del Programa “Badalona, pren el relleu 2019-20”

Del 5 al 7 de juny de 2019, el Servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació – IMPO de l’Ajuntament de Badalona, obre el procés d’inscripció per participar en una nova edició del programa “Badalona, pren el relleu 2019-2020”. Es preveu la contractació laboral d’11 persones menors de 30 anys en situació d’atur, amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i competències derivades de l’experiència laboral.

Les persones a les quals es dirigeix aquest programa són les següents:

    – Persones menors de 30 anys.

    – Persones en situació d’atur inscrites com demandants d’ocupació no ocupats (DONO) en el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

    – Acreditar la possessió d’un títol que habiliti per a l’exercici professional dels treballs oferts. (prevenció de riscos laborals; ocupació; comunicació digital; administració general; justificació econòmica; disseny gràfic i administratius).

    – Prioritàriament residents al municipi de Badalona.

Els candidats i candidates que disposin dels requisits poden dirigir-se durant el període comprés entre el 5 i 7 de juny 2019 al centre IMPO de Can Boscà (C/ Nova Cançó, 1) per a la recollida de la sol·licitud corresponent, amb la següent documentació: DNI / NIE, fotocòpia de la titulació i targeta de demanda d’ocupació

L’horari de recollida de sol·licituds és de 9.00 a 14.00 hores.

Aquesta acció està vinculada al Programa complementari de millora de l’ocupabilitat 2019-2020 finançada per la Diputació de Barcelona.

Badalona, 30 de maig de 2019

twitter @AjBadalona