Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Els ocells seran els protagonistes dels tallers i activitats familiars de diumenge al parc del Torrent de la Font i el Turó de l’Enric

20/03/2019 ::    

El col·lectiu Salvem el Turó de l’Enric i el Torrent de la Font i les associacions de Veïns de Bufalà i Morera han organitzat, al voltant del mòdul de la Jugatecambiental, diversos tallers, gimcanes, manualitats i jocs

El proper diumenge 24 de març, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric, de les 11 a les 13:30 h, es faran diversos tallers, destinats a un públic familiar, amb els ocells com a principals protagonistes.

Hi haurà un racó de contes d'ocells i, també, es farà una gimcana on els més joves hauran de localitzar diferents ocells amagats per tot el parc. Per acabar es farà una manualitat per a la mainada relacionada amb els ocells. També, a la carpa que hi ha al costat del mòdul de la Jugatecambiental, els més petits, hi trobaran un espai amb nombrosos jocs per passar-s'ho d'allò més bé.

L'activitat estarà organitzada pel Col·lectiu Salvem el Turó de l’Enric i el Torrent de la Font i les Associacions de Veïns de Bufalà i Morera. El punt de trobada serà a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, al mòdul de la Jugatecambiental, a les 11 hores.

Les properes activitats de la Jugatecambiental seran gestionades per l'associació d'educació ambiental Bosc de Llum.

Badalona, 20 de març de 2019

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals