Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Els barris de Bufalà, Morera, Pomar i Montigalà disposen d’11 nous passos de vianants

07/09/2022 ::    

L’Ajuntament de Badalona ha invertit aquest estiu més de 172.000 d’euros en aquestes obres que milloren la seguretat dels transeünts

Els carrers dels barris de Bufalà, Morera, Pomar i Montigalà disposen d’11 nous passos de vianants amb l’objectiu de millorar la seguretat dels transeünts. Les obres, amb un cost de més de 172.000 euros, que s’han portat a terme durant aquest estiu també han millorat els accessos a diversos guals, embornals i s’han ampliat alguns trams de voreres.

Les actuacions s’han portat a terme als punts següents:

– Barri de Bufalà: al carrer de Muntaner amb el carrer Campoamor; carrer d’Usandizaga amb el carrer de Sant Felip i d’en Rosés; travessera de Sant Jeroni amb el carrer de les Nou Cases; i a la travessera de Sant Jeroni amb el carrer de Tànger.

– Barri de la Morera: avinguda de la Reina Elisenda i carrer Jaume I amb el carrer dels Pirineus

– Barri de Pomar: avinguda de Pomar amb el carrer de Malgrat i avinguda de Primer de Maig amb el carrer de Tiana (al costat del Mercat de Pomar).

-Barri de Montigalà: al carrer de Tànger sobre el Parc de Can Barriga i carrer d’Anna Tugas.

L'alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha destacat que: “aquests treballs permetran una millora de la seguretat dels vianants d'aquests quatre barris de la ciutat”. A més, Guijarro ha explicat que: “s'ha actuat en passos que presentaven deficiències importants per als vianants i en alguns casos, s'ha aprofitat aquestes obres per millorar l'entorn”.

Badalona, 7 de setembre de 2022

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals