Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació de l’Ajuntament de Badalona posa en marxa nous cursos per a persones emprenedores i empresàries

07/07/2020 ::        

Les formacions començaran aquest mes de juliol i s’aniran realitzant fins a finals del mes de novembre

El Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona (IMPO) inicia aquest mes de juliol un seguit de cursos adreçats a les persones emprenedores i empresaris amb la voluntat de millorar la competitivitats dels seus negocis.

La primera de les formacions, que té com a títol Coneix els requisits legals i fiscals de la venda online, es farà dimarts 21 de juliol, dimecres dia 22 i dijous 23, de 10 a 12 hores, de forma telemàtica. En aquesta primera formació es parlarà del comerç electrònic que a causa de la crisi generada per la Covid 19 ha fet que hagi esdevingut una peça clau en el desenvolupament i sostenibilitat econòmica de molts negocis. El curs servirà per conèixer els aspectes legals i fiscals a tenir en compte per començar la venda i/o prestació de serveis online.

A part d’aquesta primera formació, que es farà online, la resta de cursos es faran a la seu de l’IMPO ubicada a la masia de Can Boscà (carrer de la Nova Cançó 1), o al Badalona Centre Internacional de Negocis (carrer de Marcus Porcius, 1, al polígon Les Guixeres).

Aquests són les restes dels cursos que s’oferiran:

Fer un estudi de mercat amb pocs recursos és possible!

Dates: 29 de setembre i 6 d’octubre

Horari: 9.30 a 13.30 hores (8 hores en total)

Consultor/a: Amanda Figueras

Lloc: IMPO (Badalona)

Aprendre d’una manera pràctica com realitzar un estudi de mercat amb l’objectiu d’identificar el consumidor potencial i definir l’aspecte diferencial del producte o servei.

Big Data per a emprendre. No et perdis cap oportunitat de negoci amb eines gratuïtes

Dates: 5 i 7 d´octubre

Horari: 9.30 a 13.30 hores (8 hores en total)

Consultor/a: Xavier Gallardo (Novatec Advisors)

Lloc: IMPO (Badalona)

Aprofitar les oportunitats que apareixen en l’entorn competitiu, així com a reaccionar de manera anticipada als competidors. Aprendre l´ús de programari lliure per capturar i monitoritzar aquesta informació.

La tercera edat: un nou mercat en expansió

Dates: 8 d´octubre

Horari: 9.30 a 13.30 hores (4h)

Consultor/a: Xavier Tovar (Society and Neurobusiness Experience)

Lloc: BCIN (Badalona)

Introduir els nous models assistencials centrats en la persona i potenciar idees de negoci que giren al voltant de donar servei a persones grans.

Receptes per a gestionar amb èxit les finances de l´empresa

Dates: 27 i 29 d’octubre

Horari: 9.30 a 13.30 hores + 1 hora mentoria personalitzada

Consultor/a: Núria Soriano i Miquel Sacristán (NSM Consultors d’Empresa)

Lloc: IMPO (Badalona)

Es treballaran les principals receptes que s’ha de saber cuinar per optimitzar la gestió financera de l’empresa, optimitzar les pròpies finances i incrementar els resultats de negoci.

Comptabilitat per no comptables: Aprèn les línies bàsiques

Dates: 10 i 11 de novembre

Horari: 9.30 a 13.30 hores (8 hores en total)

Consultor/a: Júlia Moncunill i Silvia Revelles (Millenium BCN-VAL, SL)

Lloc: IMPO (Badalona)

L’objectiu és assolir un nivell que permeti el coneixement de les bases de la comptabilitat i de les tècniques principals per treballar en una comptabilitat simple del propi negoci.

Neuro-màrqueting aplicat a les vendes

Dates: 17 de novembre

Horari: De 9 a 13 hores (4 hores)

Consultor/a: Eduard Giménez (Millenium BCN-VAL, SL)

Lloc: BCIN (Badalona)

Introduir les aplicacions més senzilles del neuromàrqueting en el món de les vendes, per tal que les persones assistents puguin agafar idees i obtenir resultats de negoci.

Negocis locals: Com atraure clients de proximitat per Internet

Dates: 25 de novembre

Horari: 9.30 a 13.30h (4 hores)

Consultor/a: Jordi Argelich (Compa TIC, SL)

Lloc: IMPO (Badalona)

L’objectiu d’aquesta sessió és dotar a les empreses, botigues i negocis locals d’eines per atraure als seus potencials clients mitjançant Internet amb una estratègia social, local i mòbil.

L'assistència a tots els cursos és gratuïta tot i que s’ha de fer amb inscripció prèvia, ja que les places són limitades. La inscripció es pot tramitar amb la Unitat de Foment Empresarial al telèfon o bé enviant un correu a sae@badalona.cat.

Totes les accions de formació estan organitzades per la Unitat de Foment Empresarial conjuntament amb Reactivació Badalona, SA, en col·laboració amb els Ajuntaments de Santa Coloma de Gramenet (Grameimpuls) i de Sant Adrià del Besòs, amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Per més informació i inscripcions podeu adreçar-vos a la Unitat de Foment Empresarial: sae@badalona.cat o al telèfon 683 393 596.

Badalona, 7 de juliol de 2020

twitter @AjBadalona

👥📚 El Museu de #Badalona acull l’acte d’inauguració del nou curs escolar que reuneix la comunitat educativa.
Presentació del Pla de Formació i la Guia d’activitats educatives 2023-24 i conferència El tetraedre de l'aprenentatge amb sentit, d’Elisabet Aznar, directora del CESIRE

4

📋🍴🍹🍵🍾 L’Ajuntament de #Badalona impulsa una Guia de Restaurants i Eixos Comercials per promocionar el sector de la restauració, el comerç i la gastronomia local

📆 Fins al dimecres 11 d'octubre us podeu inscriure en el procés de selecció per ser un dels 46 nous agents de la Guàrdia Urbana de #Badalona

👮‍♀️ 18 d’aquestes places es reserven per a dones

Inscripcions ➡️ https://badalona.convoca.online/processDetail.html?id=f5bd2717-ba1c-485d-7b43-08db2914157f&type=0

L’Hospital Germans Trias estrena diumenge al Museu de #Badalona un cicle d’actes i xerrades divulgatives parlant de recerca en càncer

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals