Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El parc de Can Solei i Ca l’Arnús acull el Badajoc fins aquest divendres 29 d’abril

26/04/2022 ::    

L’activitat consisteix en diverses proves, jocs i activitats esportives de caire cooperatiu i tradicionals

Fins aquest proper divendres, 29 d’abril, de 9.30 a 12.30 hores, es farà al parc Can Solei i de Ca l’Arnús de Badalona el Badajoc, una nova activitat del Badasport on hi participen 1.200 nens i nenes de tercer de primària de 40 escoles de la ciutat.

El Badajoc consisteix en diferents proves, jocs i activitats esportives, de caire cooperatiu, i tradicionals, com per exemple les bitlles catalanes

Les darreres activitats del Badasport es celebraran el proper mes de maig amb el Badatletisme i el mes de juny amb el Badaplatja a la platja dels Pescadors.

El Badasport està organitzat pel Grup de Treball de Mestres d’Educació Física de Badalona, el Centre de Recursos Pedagògics i els Serveis d’Educació i d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de la Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona, el Club de bitlles catalanes Termites, els Instituts Barres i Ones, La Pineda i La Riera, el Club Korfbal Badalona – La Rotllana, la Federació Catalana de Korfbal, el programa Fem Salut! i TUSGSAL, entre altres.

Badalona, 26 d’abril de 2022

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals