Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Museu de Badalona acull la inauguració del curs 2019-2020 Programes de Formació i Inserció

31/10/2019 ::        

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, del regidor de l’Àrea d’Educació, Jordi Subirana, i de la regidora de l’Àrea d’Infància i Joventut, Aïda Llauradó

Aquest dimarts, 5 de novembre, a les 12 hores, la sala d’actes del Museu de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 1) acull l’acte d’inauguració del curs 2019-2020 dels Programes de Formació i Inserció (PFI), uns programes pensats per a joves d’entre 16 i 21 anys que no han obtingut el Graduat en Educació Secundària Obligatòria. Aquests programes són voluntaris i duren un curs acadèmic

L’objectiu dels PFI és proporcionar a aquestes persones joves la possibilitat de tornar al sistema educatiu (a la formació professional) i a l’aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball.

L’acte també vol ser un reconeixement al professorat de les diferents modalitats dels programes, per les seves tasques d’orientació i d’acompanyament a aquests joves.

A més de la presència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, del segon tinent d’alcaldia i regidor d’Educació, Jordi Subirana, i de la regidora d’Infància i Joventut, Aïda Llauradó, la sessió també comptarà amb el testimoni de persones encarregades de la coordinació dels programes, tres exalumnes que explicaran les seves experiències i com el curs va ser un pont per continuar la seva formació, i quatre alumnes que actualment estan estudiant un PFI. També està confirmada l’assistència de la responsable territorial del Pla de Transició al Treball (PTT), Luz López.

Badalona, 31 d’octubre de 2019

twitter @AjBadalona