Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Govern municipal es compromet amb els grups municipals de l’oposició i l’Associació de Veïns del Centre a fer un seguiment periòdic de les obres de la Biblioteca de Can Casacuberta

29/11/2021 ::    

La regidora de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara, ha fet una visita a l’equipament aquest matí acompanyada de representants del PP, Guanyem i l’AV on s’han explicat les actuacions que s’estan duent a terme

Aquest matí s’ha fet una visita a les obres d’adequació que s’estan fent a la Biblioteca de Can Cascuberta per tal de resoldre les mancances que presenta i poder reobrir-la al públic. En la visita, on una tècnica municipal ha explicat l’evolució de les obres i les actuacions que s’han fet i encara resten per fer, ha participat la regidora de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara, acompanyada de representants dels grups municipal del Partit Popular i Guanyem i d’una representant de l’Associació de Veïns del Centre. Després de la visita la regidora Lara s’ha compromès amb els grups municipals de l’oposició i l’Associació de Veïns del Centre a fer un seguiment periòdic de les actuacions per assegurar que tothom té tota la informació de com evolucionen les obres.

Fins al moment, a la biblioteca ja estan enllestides les actuacions per impermeabilitzar la coberta petita de l’edifici i el canvi de calderes. Actualment s’estan executant reparacions diverses de fusteria i enllumenat i l’adequació de l’ascensor, i pròximament s’iniciarà la reparació de la coberta principal i de les portes del passadís, la substitució de la climatització i l’adequació de l’edifici a la normativa de la protecció contra incendis.

Després de la visita, la regidora de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara, ha explicat que “la reobertura de Can Casacuberta és una de les prioritats del Govern municipal i per això hem volgut actuar amb la màxima transparència convidant als grups de l’oposició i als veïns de la zona a veure les obres i explicar-los com estan evolucionant perquè tinguin tota la informació”. En aquest sentit, la regidora s’ha compromès “a fer un seguiment constant i públic de l’estat de les obres per garantir que quan la biblioteca de Can Casacuberta es reobri ho faci en les condicions materials i de seguretat adequades”.

Badalona, 29 de novembre de 2021

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals