Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El divendres 17 de juliol, sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament de Badalona

14/07/2020 ::

El Ple començarà a les 9 hores

El Ple de l’Ajuntament de Badalona celebrarà aquest pròxim divendres 17 de juliol, a les 9 hores, una sessió extraordinària. Atesa l’excepcionalitat de la situació actual, el Saló de Plens comptarà únicament amb la presència de l’alcalde, d’un representant de cada grup municipal i de la secretària accidental de la Corporació. La resta de membres del Ple assistiran a la sessió per via telemàtica.

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació provisional de la modificació de les ordenances fiscals núm. 22, reguladora de la taxa per mercats municipals i encants i núm. 12, reguladora de la taxa per la intervenció municipal en les activitats i les instal·lacions.

2. Personar-se en qualitat d’acusació particular al procediment Diligències Prèvies 765/2020-F del Jutjat d’Instrucció número 2 de Badalona.

Seguiment del ple per Internet

Els mitjans de comunicació no podran accedir a la sessió de forma presencial a causa de les mesures sanitàries establertes en la situació actual. El ple extraordinari d’aquest divendres es podrà seguir de forma telemàtica a través de l’enllaç següent: http://endirecte.badalona.cat

Badalona, 14 de juliol de 2020

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals