Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El conseller d’Educació visita l’Institut La Llauna de Badalona i referma la voluntat de “tirar endavant els projectes compromesos a la ciutat”

28/02/2019 ::

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i el regidor d’Educació, Jordi Subirana, han acompanyat Bargalló durant la visita al centre, que va ser remodelat recentment

Aquest dijous al matí el conseller d’Educació, Josep Bargalló, ha visitat l’Institut La Llauna de Badalona acompanyat per l’alcalde Álex Pastor i el regidor d’Educació, Jordi Subirana. Durant la visita, han fet un recorregut per les instal·lacions del centre, on destaca la tercera planta de l’edifici, que ha estat remodelada per un equip d'arquitectura que ha aconseguit preservar part de l'antiga fàbrica de llaunes -d'aquí prové el nom del centre-. En acabar han mantingut una trobada amb l’equip directiu.

Després de la visita, el conseller Bargalló ha afirmat que el Departament d’Educació referma la seva voluntat de “tirar endavant els projectes compromesos a Badalona”. En aquest sentit, ha concretat que “continuem treballant amb l’Ajuntament per a què els solars que ens ha cedit i que ens ha de cedir es puguin acabar d’adequar a les necessitats de construcció que exigeix el Departament”.

En aquest sentit, el regidor Subirana ha explicat que "les escoles Ventós Mir i Badalona Port es faran en els terrenys que hi havien previstos”. Subirana ha detallat que “cal adaptar els tràmits als requisits que proposa la Generalitat, com en tots els casos en què treballem plegats, però els projectes continuaran endavant amb el ferm compromís de les dues administracions".

Badalona, 28 de febrer de 2019

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals