Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Centre de Recursos i Assessorament de les Dones (CRAD) reprèn avui dilluns les seves activitats

03/05/2021 ::

A partir d’avui dilluns, 3 de maig, el Centre de Recursos I Assessorament de les Dones (CRAD), situat al carrer de l’Arquitecte Fradera, s/n, a la nau 2 de l’antic escorxador, al barri de la Salut de Badalona, reprèn les seves activitats.

El CRAD, que depèn de l’Àrea de Gent Gran, Ciutadania i Polítiques d’Igualtat, Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Badalona, disposa d’un servei i centre de documentació sobre la dona i realitza activitats dirigides a aquest col·lectiu. Uns dels compromisos i objectius del CRAD és el foment, la participació i la visibilització de les dones de la ciutat de Badalona.

Després del tancament del CRAD a conseqüència de l’estat d’alarma per la pandèmia de la Covid-19, el centre reobre amb la intenció de tornar a fer les activitats que van quedar aturades. Els actes programats, que van adreçats a les dones de la ciutat, comprenen diversos tallers i cursos, que seran impartits en horari de matí, seguint totes les normatives higienicosanitàries que s’estableixen des de Protecció Civil, respectant així mateix l’aforament màxim establert.

Les activitats que actualment s’impartiran són: anglès I (bàsic) i anglès III (Intermedi); tai-txi; jocs de memòria, ioga, biodansa i pintura i procediments pictòrics.

Per a més informació sobre el CRAD i les seves activitats es pot trucar a partir dilluns 3 de maig al telèfon del centre 93.387 54 88 o personalment al mateix centre.

Badalona, 3 de maig de 2021

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals