Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El BCIN acull la I Jornada de Reflexió al voltant de la discapacitat “Els professionals al centre, les persones l’objectiu” organitzada per la Fundació Badalona Capaç

23/11/2022 ::        

La Jornada s’emmarca en les activitats organitzades pel 25è aniversari de la Fundació i comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el primer tinent d'Alcaldia Àlex Montornès; el regidor de l’Àmbit de Protecció Social, David Torrents, i el conseller de Drets Socials de la Generalitat, Carles Campuzano

Aquest dijous 24 de novembre, el Badalona Centre Internacional de Negocis acull la I Jornada de reflexió al voltant de la discapacitat “Els professionals al centre, les persones l’objectiu”. La jornada vol ser una trobada entre les persones usuàries, les famílies i els professionals del sector de la discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (DID) per conèixer, reflexionar i compartir bones experiències que serveixin d’inspiració per continuar avançant cap a un model de suports en comunitat.

La I Jornada de Reflexió al voltant de la discapacitat començarà a les 9 del matí amb la benvinguda a càrrec de la directora i del vicepresident de la Fundació Badalona Capaç, Montse Cañizares i Antonio Martínez, respectivament, i del tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial de l’Ajuntament de Badalona, David Torrents.

Després de les diferents taules i debats tècnics, la cloenda tindrà lloc a partir de les 16 hores, amb la presència del conseller de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Carles Campuzano.

I Trobada d’empreses

En aquesta trobada es posarà en relleu la discapacitat com un aspecte clau de la diversitat i la inclusió en les empreses i s’analitzaran diferents experiències empresarials amb empremta social.

Donaran la benvinguda a partir de les 17 hores la presidenta de la Fundació Badalona Capaç, Maite Arqué, el primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès, la subdirectora general de Treball en la Diversitat de la Generalitat de Catalunya, Isabel Garcia i l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro.

La jornada finalitzarà a les 19.30 hores amb un reconeixement i agraïment a les empreses que han col·laborat amb la Fundació Badalona Capaç al llarg d’aquests 25 anys.

Més informació: https://bdncapac.cat/jornada-de-reflexio/

La jornada coincideix amb les activitats commemoratives del 25è aniversari de Badalona Capaç i es desenvoluparà al BCIN per l’acord de col·laboració subscrit amb l’Ajuntament el passat 17 de desembre signat pel primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció Covid de l’Ajuntament de Badalona, Àlex Montornès, i la presidenta de la Fundació Badalona Capaç, Maite Arqué.

Badalona, 23 de novembre de 2022

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals