Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Diumenge 29 de desembre es correrà a Badalona la primera edició de la cursa de Sant Silvestre

10/12/2019 ::    

La carrera tindrà un caràcter solidari, ja que col·laborarà amb el programa d’ajuda als col·lectius més vulnerables

El diumenge 29 de desembre, a partir de les 8.45 hores, se celebrarà la primera edició a Badalona de la cursa urbana Sant Silvestre que tindrà la sortida i arribada al passeig Marítim, a tocar del port de la ciutat.

Aquesta cursa urbana constarà de diferents recorreguts: un de 5 km, que sortirà a les 08.45 h; un de 10 km, que sortirà a les 09.15 h, i el circuit infantil, que sortirà a les 10.45 h en el mateix passeig.

La Sant Silvestre també té un caràcter solidari donat que una part de la inscripció es destinarà a col·laborar amb la Creu Roja del Barcelonès Nord, amb el programa d’ajuda als col·lectius més vulnerables.

Per realitzar les inscripcions i consultar tots els detalls del recorregut, podeu consultar el web https://www.santsilvestre.com/.

Durant la presentació de la cursa l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha explicat que “el foment de les activitats esportives i els hàbits saludables ha de ser un dels objectius que tingui l’administració i per això apostem per tenir esdeveniments d’aquestes característiques a la nostra ciutat”. Pastor ha destacat “la importància que la cursa de Sant Silvestre té dins del món de l’atletisme” i ha expressat la voluntat de mantenir aquesta prova en un futur a Badalona.

L’acte també ha comptat amb la presència d’Helena Bayo, regidora de l’Àrea d’Esports; Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme; Xavier Pérez, director General del RACC; Lluís Conesa, gerent de Motorprim; i Domingo López, director tècnic de la cursa Sant Silvestre.

Badalona, 10 de desembre de 2019

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals