Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Comunicat del Govern municipal sobre els casos d’agressions masclistes que darrerament s’han conegut a la ciutat

Comunicat de premsa

El Govern municipal ha mantingut aquest dimarts 28 de març a la tarda una reunió, programada des de fa dies, amb representants de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, Guàrdia Urbana, Mossos d’Esquadra i Centre Comercial Màgic Badalona per abordar els casos que darrerament s'han conegut a la ciutat sobre agressions masclistes a menors i joves.

La reunió d’avui dona continuïtat a altres trobades realitzades durant aquest mes de març entre Generalitat de Catalunya, Ajuntament i cossos policials amb l’objectiu de millorar els protocols de seguretat a l’interior del centre comercial. En aquest sentit, ja s’han establert una sèrie de mesures de seguretat, que afecten l’interior i l’exterior del recinte, com ara el patrullatge a peu d’agents de Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana.

El Govern municipal condemna totes aquestes agressions masclistes que, malauradament, han tingut lloc a la nostra ciutat i manifesta tota la seva solidaritat i suport a les víctimes i al seu entorn més proper.

Des del moment que s’ha tingut coneixement d'aquests fets, s’han activat els recursos municipals dels quals disposem i que podem posar al servei de les víctimes. Alhora, també s’ha contactat amb els familiars de les víctimes per posar-nos a la seva disposició per tot allò que puguin necessitar.

El Govern municipal continua revisant, amb altres administracions, els protocols d'actuació i intervenció per tal detectar i prevenir possibles nous casos als centres comercials i espais d’oci de la ciutat.

El Govern municipal manté la voluntat de que l’Ajuntament es personi, en l’exercici de l’acusació popular, per defensar aquests casos de víctimes d’agressió sexual.

Badalona, 28 de març de 2023

twitter @AjBadalona

🏵️👵👴 Aquest dijous se celebra la XXXV edició de les Noces d’Or al Palau Municipal d’Esports de #Badalona

💍 Vuitanta-tres parelles celebren els seus cinquanta anys de convivència

✍️ L’Institut Municipal de Serveis Personals de #Badalona (IMSP) ha obert una borsa de treball de la categoria de cuidador/a de centres

▶️ S’ofereix jornada completa i incorporació immediata

ℹ️📌http://ajuntament.badalona.cat/noticies/limsp-obre-una-borsa-de-treball-de-la-categoria-de-cuidador-a-de-centres/

🏃‍♀️🏃‍♂️ Diumenge es celebra al passeig Marítim de #Badaloan la cursa 100 km Càncer Challenge, una cursa 100% solidària

▪️ L’esdeveniment dona suport als infants en tractament oncològic i a les seves famílies

La TIAB organitza un fòrum promoure l'intercanvi entre les famílies i els professionals sobre els suports i les respostes que reben durant la criança

📍 20 d’octubre de 9.30 a 13.30 hores a l’Espai Betúlia de #Badalona

Animeu-vos a participar ➡️ http://ajuntament.badalona.cat/noticies/la-taula-dinfancia-i-adolescencia-de-badalona-organitza-el-forum-de-debat-les-3c-de-lacompanyament-caminem-compartim-i-construim-amb-les-families/

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals