Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Comunicat del Govern municipal amb relació a la retirada de les cistelles de la plaça Valentí Almirall

11/08/2022 ::

Comunicat de premsa

Comunicat del Govern municipal amb relació a la retirada de les cistelles de la plaça Valentí Almirall

En relació amb la retirada de les anelles de les cistelles que estan ubicades a la plaça Valentí Almirall, al barri de Lloreda, el Govern municipal de Badalona manifesta que:

– El Govern municipal ha retirat les anelles de les cistelles per tal de canviar els taulers per uns altres fets d’un material menys sorollós. Aquest divendres tècnics municipals prendran mesures dels taulers i tornaran a instal·lar les anelles per permetre que els veïns puguin reprendre amb normalitat l'activitat esportiva que desenvolupen a la plaça durant el dia. Els nous taulers s’instal·laran durant el mes de setembre.

– El canvi de taulers es fa per manteniment i per donar resposta a les reiterades queixes del veïnat per l'excés de soroll que hi ha la plaça Valentí Almirall, especialment a les nits, a causa de l'aglomeració de gent i les baralles que es produeixen en la zona on estan instal·lades les cistelles de bàsquet,

– Per evitar que els problemes de soroll a la zona es mantinguin i evitar l'incivisme, es reforçarà la presència de Guàrdia Urbana a la zona durant les nits. L'objectiu és donar resposta a les queixes dels veïns i veïnes i, a la vegada, assegurar que es pot continuar exercint l'activitat esportiva a la plaça durant el dia.

Badalona, 11 d’agost de 2022

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals