Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Comença la campanya per facilitar la recollida de mobles i trastos vells als carrers de Badalona

30/06/2021 ::                

Tots els contenidors de la ciutat tindran un cartell ben visible recordant l’horari i el dia de retirada de mobles a cada barri

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que amb aquesta campanya de sensiblització “facilitem la col·laboració i el civisme de la ciutadania per evitar que es llencin objectes de gran volum quan no toca i tindrem una ciutat més neta i endreçada”

Tots els contenidors d’escombraries de la ciutat, més de 3.300, tindran visible un cartell recordant els dies i els horaris estipulats en cada barri per facilitar la recollida de mobles i trastos vells. Els adhesius, a més, posen a disposició dels veïns i les veïnes el número de telèfon 901 114 115 on podran dirigir-se per resoldre els dubtes que tinguin sobre el servei i per avisar, sempre que sigui possible, quan vulguin llençar objectes de gran volum.

Aquesta campanya de civisme per facilitar als ciutadans la recollida de mobles i trastos vells i evitar que aquests tipus d’objectes s’acumulin al voltant dels contenidors de la ciutat ha començat aquest matí al barri de Sant Crist. Al carrer Àngel Guimerà, l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, el tercer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gràcia, i la regidora de Projecció de Ciutat, Comunicació i Turisme, Rosa del Amo, han estat els encarregats de mostrar els primers contenidors que ja disposen dels cartells informatius.

A més dels cartells recordant els dies i horaris estipulats per llençar mobles i objectes voluminosos, que seran diferents a cada barri, es farà difusió de la campanya a través de banderoles, cartells i publicacions a xarxes socials. A la vegada, s’ampliarà la vigilància per part de la Guàrdia Urbana a tota la ciutat i els agents de barri intensificaran la seva activitat en els punts de Badalona on el problema és més habitual. L’incompliment dels horaris estipulats per treure els mobles i trastos al carrer suposarà una sanció de fins a 600 euros.

El servei de recollida de mobles i trastos vells està destinant als veïns de Badalona, en cap cas a empreses o professionals. Es recorda que les runes o objectes generats per obres o altres activitats d’aquesta mena s’han de gestionar de manera privada contractant el servei pertinent.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat aquest matí en l’acte d’inici de la campanya que “a partir d’avui no hi haurà excusa per part de ningú a l’hora de saber quan es poden dipositar al costat dels contenidors mobles vells o altres objectes, a tots els carrers de la ciutat hi haurà contenidors amb informació personalitzada sobre els dies i l’horari de recollida”. “El nostre objectiu és tenir cada dia una ciutat més neta i per això facilitem als veïns i les veïnes la informació per poder tirar els mobles i els trastos vells”, ha conclòs l’alcalde.

Badalona, 30 de juny de 2021

twitter @AjBadalona

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals