Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Calendari del contribuent 2022 a Badalona

03/01/2022 ::    

Des de l’Ajuntament de Badalona es recomana domiciliar els rebuts per evitar els recàrrecs i no haver de fer cues

Els terminis de pagament dels rebuts de les diferents taxes i impostos municipals a Badalona per a aquest any 2022 queden de la següent manera:

Rebuts no domiciliats

Del 4 de febrer al 5 d’abril: taxa pels serveis de cementiris municipals; taxa per entrada de vehicles – guals; taxa per ocupació de quioscs i marquesines; taxa per reserva d’espai per aparcament de vehicles i la taxa d’ocupació de via pública amb caixers.

Del 18 de febrer al 22 d’abril: impost sobre vehicles de tracció mecànica.

Del 5 d’abril al 7 de juny: impost sobre béns immobles (IBI) urbans i impost sobre béns immobles rústics.

De l’1 d’abril al 3 de juny: primera fracció de la taxa del mercat setmanal i encants i de la taxa de gestió administrativa dels mercats i precaris.

La segona fracció d’aquesta taxa del mercat setmanal i dels encants i de la gestió administrativa dels mercats i precaris es cobraria del 3 d’octubre al 5 de desembre.

De l’1 de setembre al 4 de novembre: preu públic de la recollida de residus sòlids urbans i la taxa d’ocupació de la via pública (taules i cadires).

Del 16 de setembre al 16 de novembre: impost sobre activitats econòmiques (IAE).

Rebuts domiciliats

• Els rebuts domiciliats de la taxa pels serveis de cementiris; la taxa per entrada de vehicles – guals; la taxa per ocupació de quioscs i marquesines; la taxa per reserva d’espai per aparcament de vehicles a la via pública; la taxa d’ocupació de la via pública amb caixers i l’impost sobre vehicles de tracció mecànica es cobraran el dia 1 d’abril.

• L’import de l’IBI rústic es cobrarà l’1 de juny.

• La taxa dels mercats setmanals i encants es pagarà en dues fraccions la primera l’1 de juny i la segona l’1 de desembre.

• La taxa de gestió administrativa de mercats i precaris es pagarà també en dues fraccions la primera l’1 de juny i la segona el 2 de desembre.

• La taxa d’ocupació via pública (taules i cadires) i el rebut anual domiciliat per la recollida de residus sòlids urbans es cobrarà el 2 de novembre.

• La domiciliació bancària de l’IBI i de l’IAE té l’avantatge del pagament fraccionat. Els rebuts domiciliats en quatre terminis de l’IBI urbans es cobraran els dies 2 de maig, 1 de juliol, 1 de setembre i 2 de novembre.

• Pel que fa a l’IAE, els rebuts domiciliats en tres terminis es cobraran els dies 3 d’octubre, 2 de novembre i 1 de desembre.

En el cas que es disposi de certificat digital o DNI electrònic es pot consultar la informació tributària i fer aquests tràmits a www.orgt.diba.cat o a www.badalona.cat.

Si es vol realitzar qualsevol tramitació telemàtica i presentar documentació relacionada amb la gestió de tributs (sol·licituds, recursos, registre general…) es pot fer a través de la seu electrònica https://seu.badalona.cat/ – Catàleg de tràmits que recull tots els tràmits municipals que ofereix l’Ajuntament de Badalona.

Badalona, 3 de gener de 2022

twitter @AjBadalona

👮‍♀️👮 #Badalona incorpora vint-i-tres nous agents al cos de la Guàrdia Urbana

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, els ha lliurat aquest divendres les credencials a la plaça de Trafalgar del barri de Llefià en un acte obert a la ciutadana

4

L’alcalde de #Badalona, @Albiol_XG, inaugura la sala immersiva EMOTIVA al Centre Sociosanitari El Carme. L'equipament permet l’abordatge no farmacològic de la malaltia d’Alzheimer i altres demències
Més ℹ️▶️https://ajuntament.badalona.cat/noticies/lalcalde-de-badalona-inaugura-la-sala-immersiva-emotiva-al-centre-sociosanitari-el-carme/

4

🫒 En marxa les activitats del cicle de tardor de la Jugatecambiental als parcs de Can Solei i de Ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de #Badalona

ℹ️ http://ajuntament.badalona.cat/noticies/en-marxa-les-activitats-del-cicle-de-tardor-de-la-jugatecambiental-als-parcs-de-can-solei-i-de-ca-larnus-i-al-parc-del-torrent-de-la-font-i-del-turo-de-lenric-de-badalona/

4

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals