Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Bricomart inicia la contractació de 122 persones per al nou centre que obrirà al barri de Montigalà de Badalona

15/01/2020 ::        

Unes 500 persones han passat pel procés de selecció a les instal·lacions del Servei Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona (IMPO)

L’empresa Bricomart, de materials per a la construcció i la reforma d’habitatges, ha començat aquesta setmana la incorporació de 122 treballadors i treballadores i el condicionament de la nau d’obra nova ubicada al polígon de Montigalà que té previst obrir al públic al mes de març.

62 de les persones contractades són residents a Badalona, d’acord amb el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament. Dels nous treballadors, 23 han estat derivats al procés de selecció pel Servei d’Ocupació de l’Ajuntament, que és el Servei que promou i gestiona els recursos per l’orientació laboral, la formació ocupacional i la intermediació laboral a Badalona.

Durant les darreres setmanes s’ha portat a terme el procés de selecció de personal amb la col·laboració del Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Badalona, de l’empresa de Recursos Humans Adecco i de la mateixa empresa Bricomart. En el procés selectiu, realitzat a les instal·lacions del Servei Municipal d’Ocupació, han passat més de 500 persones que aspiraven a un dels llocs de feina.

Els perfils professionals per cobrir les 19 especialitats de llocs de treball sol·licitats han estat agrupats en les categories de; Venedor/a especialitzat – gestors/es de logística i reposició de producte i personal de caixa i cobrament.

Bricomart, la multinacional francesa especialitzada en la venda al detall tant a clients particulars com a professionals de la construcció i la reforma, s’ha instal·lat al barri de Montigalà a una parcel·la de més de 19.000 m2 distribuïda en dues plantes de venda al públic, una zona de càrrega de materials i un espai amb més de 400 places d’aparcament. Badalona és la quarta ciutat de Catalunya on s’ha ubicat aquesta companyia.

Badalona, 15 de gener de 2020

twitter @AjBadalona

🕘 Horaris dels Mercats Municipals 🍅

Els 6 #MercatsMunicipals de #Badalona recuperen el seu horari habitual amb l'arrencada del nou curs 🫑

Consulta quan pots anar a comprar productes de qualitat i #proximitat al teu mercat de confiança 😙👇

#ComerçBDN #mercats #comerçlocal

🏃‍♀️🏃‍♂️ #Badalona acull la cursa La Rentrée que es correrà aquest diumenge 24 de setembre

🌅 Consta de dues distàncies competitives pel litoral de la ciutat: una de 10 i una de 5 quilòmetres, i una tercera de foment a la participació

Més informació ℹ️▶️http://ajuntament.badalona.cat/noticies/badalona-acull-la-cursa-la-rentree-que-es-correra-aquest-diumenge-24-de-setembre/

2

📌👩‍🦳👵 L’Ajuntament presenta el programa d’activitats a #Badalona amb motiu del Dia Internacional de la Gent Gran

L’acte institucional tindrà lloc el divendres 29 de setembre al Teatre Zorrilla la sarsuela “La corte de faraón”

Més ℹ️▶️
http://ajuntament.badalona.cat/noticies/lajuntament-presenta-el-programa-dactivitats-amb-motiu-del-dia-internacional-de-la-gent-gran/

✍️ 📖 Obertes les inscripcions per participar als clubs de lectura de les biblioteques de #Badalona

Entre les ofertes s’hi poden trobar clubs de lectura literària, d'altres idiomes i tertúlies de cinema

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals