Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Bricomart inicia la contractació de 122 persones per al nou centre que obrirà al barri de Montigalà de Badalona

15/01/2020 ::        

Unes 500 persones han passat pel procés de selecció a les instal·lacions del Servei Municipal de Promoció de l’Ocupació de Badalona (IMPO)

L’empresa Bricomart, de materials per a la construcció i la reforma d’habitatges, ha començat aquesta setmana la incorporació de 122 treballadors i treballadores i el condicionament de la nau d’obra nova ubicada al polígon de Montigalà que té previst obrir al públic al mes de març.

62 de les persones contractades són residents a Badalona, d’acord amb el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament. Dels nous treballadors, 23 han estat derivats al procés de selecció pel Servei d’Ocupació de l’Ajuntament, que és el Servei que promou i gestiona els recursos per l’orientació laboral, la formació ocupacional i la intermediació laboral a Badalona.

Durant les darreres setmanes s’ha portat a terme el procés de selecció de personal amb la col·laboració del Servei Municipal d’Ocupació de l’Ajuntament de Badalona, de l’empresa de Recursos Humans Adecco i de la mateixa empresa Bricomart. En el procés selectiu, realitzat a les instal·lacions del Servei Municipal d’Ocupació, han passat més de 500 persones que aspiraven a un dels llocs de feina.

Els perfils professionals per cobrir les 19 especialitats de llocs de treball sol·licitats han estat agrupats en les categories de; Venedor/a especialitzat – gestors/es de logística i reposició de producte i personal de caixa i cobrament.

Bricomart, la multinacional francesa especialitzada en la venda al detall tant a clients particulars com a professionals de la construcció i la reforma, s’ha instal·lat al barri de Montigalà a una parcel·la de més de 19.000 m2 distribuïda en dues plantes de venda al públic, una zona de càrrega de materials i un espai amb més de 400 places d’aparcament. Badalona és la quarta ciutat de Catalunya on s’ha ubicat aquesta companyia.

Badalona, 15 de gener de 2020

twitter @AjBadalona

✍️ L’Institut Municipal de Serveis Personals de #Badalona (IMSP) ha obert una borsa de treball de la categoria de cuidador/a de centres

▶️ S’ofereix jornada completa i incorporació immediata

ℹ️📌http://ajuntament.badalona.cat/noticies/limsp-obre-una-borsa-de-treball-de-la-categoria-de-cuidador-a-de-centres/

🏃‍♀️🏃‍♂️ Diumenge es celebra al passeig Marítim de #Badaloan la cursa 100 km Càncer Challenge, una cursa 100% solidària

▪️ L’esdeveniment dona suport als infants en tractament oncològic i a les seves famílies

La TIAB organitza un fòrum promoure l'intercanvi entre les famílies i els professionals sobre els suports i les respostes que reben durant la criança

📍 20 d’octubre de 9.30 a 13.30 hores a l’Espai Betúlia de #Badalona

Animeu-vos a participar ➡️ http://ajuntament.badalona.cat/noticies/la-taula-dinfancia-i-adolescencia-de-badalona-organitza-el-forum-de-debat-les-3c-de-lacompanyament-caminem-compartim-i-construim-amb-les-families/

🧑‍💻 Aquesta setmana, a @Badabiblios 'Connecta't - tallers d'alfabetització digital'. Aprèn les funcions bàsiques del mòbil o com utilitzar La Meva Salut, a les biblioteques de #Badalona

👉 Més info dels horaris i les sessions a http://badabiblios.cat i http://agendacultural.badalona.cat

El temps

L’Ajuntament de Badalona rep un reconeixement per la implantació de l’administració electrònica

Prei administració oberta 2017

Premi administració oberta 2017

Altres webs municipals